Prva liga Telekom Slovenije

Majcen ostaja v taboru Triglava, v soboto dvoboj s Kekovo Rijeko

Kranj, 22. 06. 2017 12.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Luka Majcen je v preteklosti že tresel tekmečeve mreže v dresu Triglava, pozimi pa se je znova vrnil v "orlovo gnezdo". Za njim je bilo težko obdobje obarvano s poškodbo, a v drugem delu 2. SNL se je vrnil na visoko raven in izdatno pomagal k osvojitvi naslova prvaka in povratku med elito.

Luka Majcen je v preteklosti nosil dres novogoriškega prvoligaša.
Luka Majcen je v preteklosti nosil dres novogoriškega prvoligaša. FOTO: Damjan Žibert
"Takrat sem imel tri različne možnosti, a vrnitev v Triglav se mi je zdela najboljša. Poznam okolje, kjer sem že dobro igral in v dogovoru s stroko smo si zastavili skupne cilje. Kasneje nam jih je uspelo uresničiti, vse je potekalo po načrtih in seveda lahko ocenim, da sem zadovoljen s potekom skupne zgodbe. Dokaz za to je tudi dogovor in podpis nove pogodbe," je uvodoma za uradno spletno stran kranjskega prvoligaša dejal Luka Majcen. Ljubljančan se je, roko na srce, tudi v spomladanskem delu sezone boril z neugodno poškodbo, a je na šestih tekmah dosegel štiri pomembne zadetke.
V soboto Kranjčane čaka nov nogometni spektakel, kakršne so v gorenjski prestolnici v zadnjem obdobju že vajeni. Na prvi domači pripravljalni tekmi v poletnih pripravah se bo članska ekipa NK Triglav Kranj pomerila z NK Rijeka, hrvaškim prvakom v sezoni 2016/2017. Tekma v Športnem centru Kranj se bo začela ob 18:00, veliko dogajanja pa bo, kot obljubljajo v klubu, že pred dvobojem. 

"V očeh vseh igralcev v ekipi je jasno razbrati, da smo zelo motivirani in odločeni. Dobro se poznamo med seboj, ekipa je dodobra uigrana in strinjam se s trditvijo, da bomo lahko med prvoligaši več kot le konkurenčni. Vesel sem, da sem del te ekipe, skupaj se bomo dobro pripravili in pogumno krenili v prvoligaško sezono," meni 27-letni nekdanji nogometaš Interblocka, Rudarja, Gorice in Kopra. Majcen torej ostaja pomemben adut Triglava in tudi novi trener Tonči Žlogar mu bo namenil veliko odgovornosti. "V karieri sem zamenjal že kar nekaj trenerjev in že zdaj sem popolnoma prepričan, da je Tonči na zelo visokem, prvoligaškem nivoju. Zdaj smo se že spoznali, treningi so super, priprave so dobro načrtovane in verjamem, da bomo v bližnji prihodnosti želi uspešne rezultate," je ob koncu še dejal Ljubljančan na začasnem delu v Kranju, ki je podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

krancan123
22. 06. 2017 15.20
+3
To Majcen legenda