Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Milanič spet v vijoličastem, Zahović odločno: 'Strah? Kakšen strah? Žvižgi so sestavni del tega posla ...'

Ljubljana, 02. 03. 2016 14.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min
Avtor
T.Z./M.G./J.K./STA
Komentarji
124

Po presenetljivi odstavitvi zdaj že nekdanjega mariborskega trenerja Krunoslava Jurčića so pri državnem prvaku uradno predstavili novega trenerja. Presenečenj ni bilo, na klop NK Maribora se je vrnil Darko Milanič.

Več videovsebin
  • Darko Milanič in Zlatko Zahović na novinarski konferenci NK Maribor
    06:16
    Darko Milanič in Zlatko Zahović na novinarski konferenci NK Maribor
  • Iz 24UR: Milanič odšel, da bi se nekega dne vrnil v Maribor
    02:08
    Iz 24UR: Milanič odšel, da bi se nekega dne vrnil v Maribor

Tabor 13-kratnih državnih prvakov je v zadnjih dneh pretresla menjava glavnega trenerja, ki se je tako rekoč zgodila čez noč, pričakoval pa jo najbrž ni skorajda nihče. Po sestanku vodilnih je padla trenerska glava hrvaškega stratega Krunoslava Jurčića, na njegovo mesto prihaja Darko Milanič, stari znanec Ljudskega vrta. To je že druga menjava na klopi vijoličastih v tej sezoni. Sezono je v vlogi glavnega trenerja začel Ante Šimundža, ki se mu je stolček prvič zatresel že po evropskem neuspehu proti kazahstanski Astani, dokončno pa ga je odnesel prvi jesenski derbi v Ljudskem vrtu, ki ga je dobila ljubljanska Olimpija (0:3). Zdaj so se razmere obrnile. Športni direktor Zlatko Zahovič se je tokrat odzval že pred derbijem.

"Lahko je predstaviti trenerja, ki ima devet lovorik in je pionir novodobnega Maribora. Po njegovem smo uspeli našo zgodbo nadgraditi, zdaj pa pričakujemo, da ji ob vrnitvi doda tisto, kar trenutno Maribor potrebuje," je na današnji novinarski konferenci poleg starega sodelavca povedal Zahovič. "Zadovoljen sem, da sem spet doma. V okolju, kjer sem dolga leta užival. Zavedam se, da Maribor ni isti, da je vmes zrasel in se je zgodilo veliko lepega. Veselim se tega izziva," so bile prve besede povratnika na štajersko klop. Najtrofejnejši trener v novejši zgodovini štajerskega velikana je zatrdil, da ga je Zahović prepričal z iskrenim povabilom: "Nisem imel ovir, potrdil sem, še preden je dokončal stavek. Pritisk? To mi je bilo popolnoma jasno. Že ob mojem prvem prihodu sem se zavedal tega. Če bi izbiral med bremeni, potem nikoli ne bi bil trener Maribora." Glede prihajajočega derbija z Olimpijo je Milanič dodal: "Imam malo časa, a tudi dovolj, da bodo fantje dojeli, kaj si želim. Igro spraviti na nivo z veliko dinamike."

Odločitev ni "padla čez noč", pravi prvi mož štajerskega ponosa.
Odločitev ni "padla čez noč", pravi prvi mož štajerskega ponosa. FOTO: Miro Majcen

Zahovič se je medtem dotaknil tudi nenadnega konca sodelovanja z dosedanjim trenerjem Jurčićem. "Pričakovali smo nadgradnjo jesenskega dela, po vrhunskih pripravah pa je bilo slabše. Proti Celju je kar 7000 gledalcev doživelo razočaranje. Ta odločitev ni padla čez noč. Jurčić, ki je vrhunski trener, je spremenil sistem igre, ki pa ga ekipa ni sprejela. Ni problem prevzeti bremena, zato smo tudi tukaj. Dejstvo je, da moramo biti proti Celju ali Chelseaju enako pragmatični, ti igralci morajo na vsaki tekmi 'krvaveti', drugače rezultata ne bo," je povedal športni direktor.

Igra proti Celju na uvodu v spomladanski del prvenstva Zahovića in njegovih sodelavcev ni zadovoljila. Najbolj ga je zmotila menjava Jurčića, ki je namesto napadalca v igro poslal vezista. Zdaj računa, da bo šok terapija pred sobotnim derbijem delovala, kajti pred vijolicami je verjetno tekma sezone. Nekdanji trener zagrebškega Dinama je sicer podal svoje videnje vsega skupaj, ki je precej drugačno od Zahovićevega videnja. V pogovoru za RTV je povedal, da so se v medijih pojavljale neke zgodbice o sistemu, a da je to smešno. Fantje so po njegovih besedah uživali v sistemu in delu z njim. Kot je še dodal Jurčić, je ob prihodu v Zagreb dobil številna telefonska sporočila od igralcev, na kar je ponosen.

Lahko Darko Milanič spremeni potek letošnje sezone v PLTS?
Lahko Darko Milanič spremeni potek letošnje sezone v PLTS? FOTO: leedsunited.com
Milanič se je v Maribor vrnil po dveh neuspelih avanturah v tujini. Po službovanju v sosednji Avstriji pri Sturmu je priložnost dobil na Otoku. Tam ga je v kultni Leeds zvabil kontroverzni lastnik Massimo Cellino. Zgolj šest tekem je bilo dovolj, da ga je Italijan zamenjal. Epizodo v Angliji je tako končal brez zmage,  Celinno ga je označil za človeka z 'luzersko' mentaliteto. Ampak kljub temu je v slovenskem nogometu Milanič zapisan z zlatimi črkami. Maribor mu je po dolgih letih suše uspelo popeljati v skupinski del Lige Evropa in mu pomagal do štirih naslovov državnega prvaka. Lahko prav 48-letni strateg spremeni potek letošnje sezone, ki Mariboru ne gre po načrtih, in vnese prepotreben mir v tabor aktualnega prvaka?

Prvi preizkus za Izolana bo kar večni derbi z Olimpijo
Olimpija odhaja v Ljudski vrt s šestimi točkami prednosti. Po nenadejanem porazu Maribora in po zmagi nad prenovljenim Koprom za Ljubljančane poraz še ne bi bil usoden. Zmaje bo sicer v Mariboru bodrilo rekordno število navijačev. Kot so sporočili iz vodstva Olimpije, so karte za gostujoče navijače že pošle. Tako bo v Maribor odpotovalo približno 1100 navijačev zeleno-belih.

Napoveduje se rekordno romanje ljubljanskih navijačev v Maribor.
Napoveduje se rekordno romanje ljubljanskih navijačev v Maribor. FOTO: Damjan Žibert

"Zagotovo naš čaka zanimiva tekma. Mogoče bo več pritiska na mariborski strani, ampak mi želimo tekmo dobiti, in v takšnem duhu se bomo tudi pripravljali v tem tednu," je po tekmi s Koprom našemu novinarju razlagal kapetan Olimpije in prejemnik nagrade zmajevo srce Darijan Matić. "Motiv nikoli ni bil vprašljiv. Najbolj pomembna bo psihološka priprava na tekmo, saj bo od tega odvisna sama izvedba na zelenici. Vse, kar si želimo v soboto, je, da bi odigrali po svojih najboljših močeh in da obračun poteka v okviru športnega boja. Ostalo nas ne zanima. Razen treh točk, seveda," je za spletno stran Olimpije pred sobotno tekmo dejal Miha Zajc.

Obetamo si lahko še en večni derbi, ki ga po dogajanju pred tekmo že zdaj označimo za poslastico. Vabimo vas, da se nam v soboto pri spremljanju derbija pridružite na VOYO ali na Kanalu A. Prenos začnemo ob 20. uri.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (124)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tekač
03. 03. 2016 11.54
+1
Časi se spreminjajo in od nekje se je pojavila Olimpija, ki je seveda sedaj največja ovira do zlatega brezna brez dna ,lige prvakov. Toda sedaj to vedo tudi drugi in pojedino so si zaželeli tudi v Ljubljani. Vse drugo je obrobnega značaja. Ekipa Olimpije je sestavljena dobro, vodi jo ekipa ki se spozna na svoj posel in že žanje uspehe. Prodaja nogometašev je tržnica, ki je lahko zelo donosna vendar je dolgoročno slaba. Ponudbe velikih klubov zlati Ruskih pa so v zraku in visijo nad malimi, kot Demoklejev meč. Tako lahko mali klubi životarijo med kvalifikacijami za Ligo prvakov ali slučajno vsakih toliko let vstop v to elitno ligo. To je uspelo Mariboru in vsa čast, vendar bo čedalje težje, ker se pojavi Astana od nikjer in sanje se razblinijo v nič.......
expert100
02. 03. 2016 21.47
+5
Mislim, da jo je tokrat Zaho brcnil v prazno, kot tisto enajstmetrovko v finalu lige prvakov. Darko Milanič v obdobju od 2008 do 2013 ni imel prave konkurence v 1 Slo. ligi. Pred tem se je končalo obdobje Pinijeve Gorice, ki je štiri leta harala v prvi ligi. Seveda ne smemo pozabiti finančne krize Maribora od 2004 do 2008 -4 mio€, zahteve navijačev po odstopu uprave kluba, prihod Zlatka kot rešitelja kluba. Zlatko po zaslugi svojega imena v klub pripelje nekaj zvenečih imen v igralskem kadru, Horjaka kot trenerja zamenja Darko Milanič, ki mu je bila v tistem času in tudi v naprej pot odprta saj ni imel prave konkurence, postane štirikratni državni prvak in trikratni pokalni zmagovalec. Uspeha v Evropi ni. Sledi pot k Sturmu s katerim se drži sredine lestvice in na koncu pogreb pri Leeds United-u, kjer zdrži celih 30 dni mislim, da šest tekem brez zmage. Mislim, da bo v Mariboru tokrat, če je v Leedsu doživel smrt-trenersko bo v Mariboru tokrat njegov pokop, ni pravi trenutek za njegov prihod. Edini, ki bi lahko dvignil v tem trenutku NK Maribor je Matjaž Keka, ki pa ima seveda drugačne plane. V soboto želim Mariboru veliko sreče, ki jo bo potreboval, moštvo bo pa bolje, da vodi kar Gajser.
murate
03. 03. 2016 08.54
-1
Lepo je napisano luzerska mentaliteta , ki je značilna za področja ex yu predvsem južno od Kolpe . Z veliko govorjenja ,malo dela poskušajo srečo ,ki pa redko dela v korist luzerjev. Če olimpija zmaga je verjetno prvenstva konec, če je remi so možnosti za Štajerce minimalne. Tudi tale Jurčic mi je deloval kot nekdo ,ki ni kaj bistveno več kot luzer in je sposoben dobiti tekmo samo na račun sreče in stav .Zanimivo kako eni in isti delijo enake usode. Novakoviča pa namesto dajat gole za kar je plačan v karanteno...............
rambek
02. 03. 2016 21.46
+4
Zaho govori, da se igralci niso vklopilu v Jurcicev sistem. A jurcic pa hvali igralce. To ni logike in nekaj smrdi. Zaho ne lazi ali pa spokaj.
probeg
03. 03. 2016 09.25
+1
VSEMOGO?NI1
03. 03. 2016 09.43
-4
buenos1
03. 03. 2016 09.51
RayManzarek
02. 03. 2016 21.17
Admin, pa ti si za rdeči karton!!! V ANG napišem komentar, ki ni žaljiv in je v bistvu smešen, pa me brišeš??? Kaj so ti v nedokončanem 1. letniku FDV odstranili telencephalon in še smisel za humor? Ajde, da si brez telencephalon, pa da imaš humor je čisto OK. Ampak brez obojega??? Call 911 - help is needed!
murate
03. 03. 2016 08.56
ma ni končal niti 5 razred OŠ , tam otroci že kar dobro sekajo angleško
probeg
02. 03. 2016 21.07
+3
darko kimavček
RayManzarek
02. 03. 2016 21.12
+0
Shor.t mem.ory? Darko je imel super kariero (klubsko in reprezentančno) in imel je super trenersko kariero (uspeh z NK MB, odšel za dober denar v AT, odšel za fenomenalno dober denar v ANG). Da pa je bil v ANG zamenjan pa ni nič čudnega - rezultati se niso hipno dvignili, predsednik kluba pa je rahlo neuravnovešena bogata oseba (malo po guglaj). Kariere si ni zgradil s kimanjem - s trudom, znanjem, taktnostjo, srečo, prilagajanje, ...
šmajser1
02. 03. 2016 20.19
+0
Zaho je lepo povedal! 27 let jev fuzbalu...Zaho, pravi navijaci smo s tabo in USPESNIM MARIBOROM!
RayManzarek
02. 03. 2016 20.31
+0
probeg
02. 03. 2016 21.00
+0
vredu kot igralec ja, kot vodja kluba pa je 7 let, kar pomeni da ni izkušen!
probeg
02. 03. 2016 21.06
+0
kameltrajbar
02. 03. 2016 19.05
+8
..se že ve kdo bo novi trener maribora ..po derbiju???....
Chelsea1991
02. 03. 2016 19.38
-4
se že ve, kdo bo novi gazda v bežigradu od avgusta 2016, ko bo pobasal 10miljonov od prodaj / nagrad in odšel ?
buenos1
02. 03. 2016 20.30
+4
RayManzarek
02. 03. 2016 20.31
+2
Da mogoče ni pisalo Roman Brajdič? :) lp
buenos1
02. 03. 2016 20.40
+1
Stajerci007
02. 03. 2016 17.52
+7
Evo spet je dosego kaj je htel...... Ded pove dva stavka in se dvignejo forumi v nebo.... Hočeš nočeš... Če ga maš rad al pa ne... Ded obvlada svoj posel in o njem govorijo številke, lovorike in veliko takih in drugačnih naslovov.... Itak da je po predstavi v soboto trebalo nekaj naredit... prebudit igralce, razjezit in podžgat tako domače kot gostujoče navijače z dejanji in komentarji.... Ampak to je vse del igre... Igre kot je sam reko ki se je gre že 27 let.. In ja .. bil je del igre v malo jačih klubih kot so naši... Porto; Valencija, Benfica... to so vseeno klubi ki nekaj pomenijo.... Do sedaj mu je šlo vedno vse po načrtih.. .vsaka menjava, akcija, komentarji so se na koncu pokazali kot prava rešitev v danem trenutku... Kaj bo tokrat bomo vidli že v soboto.... Zmaga nas vrača.. nula pušča vse odprto... poraz pa počasi pomeni slovo od naslova.... Tak da .. počakat do sobote pa bomo vidli kako pa kaj... To da v soboto lahko zmagamo v madridu in ne zelene... to pa je itak izjava s katero stopnjuje tenzije pred srečanjem in polni stadione.... EN KLUB ENA ČAST!!! Lep pozdrav
drofel 1
02. 03. 2016 18.10
+1
Kako je Maribor prišel do lovorik se ve. V Sloveniji ni bilo kluba s takim proračunom (nekateri so komaj dobili licence za igranje) in ni imel dostojnega tekmeca. LP pa je bila ena velika sreča, so jo pa imeli in vsa čast. Zdaj pa pride konkurenca z denarjem in glej ga zlomka.....PANIKA Ta tvoj ded, naj se sedaj izkaže. Ded bo kmalu odstopil, ker je preveč zavozil.
Stajerci007
02. 03. 2016 18.20
+7
.... no ... kak pa je Maribor prišo do dnarja in da je naredo tako razliko v ligi da ni mel konkurence... s trdim delom... tak da ne o tem... LP je bla dolgoročen cilj ki ga je Zaho predstavo ob prihodu in napovedal v roku 5h let... tak da ne zdaj o sreči ... do zdaj je blo vedno tak ko je napovdal.. Zdaj pa bomo vidli dalje
drofel 1
02. 03. 2016 18.52
+0
Seveda da je prišel z delom (ostali niso imeli možnosti za delo in nakup igralcev)....dolgoročen cilj LP (ja kdo ga pa nima, ko si prvak).Sreča je bila za LP...priznaj. Kar se pa Zahota tiče....ne moreš spati na doseženem....ni on TITO.....Ta pa je lahko spal na"lovorikah"
Chelsea1991
02. 03. 2016 19.40
-1
o kakem proračunu ti bedak govoriš, maribor je bil ob prihodu zahota v klub v minusu in v 8 letih skupaj niso zapravli več ko 2mil za nakupe igralcev pacient en
RayManzarek
02. 03. 2016 20.45
+5
@drofel: sicer ti je Chelsea1991 povedal (bolj po domače) pravilno. NK MB je igral z OL na isti ravni (+/-), s prihodom Prašnikarja se je pa klub "nepričakovano" dvignil in dominiral ter igral v LP. Takrat so tudi drugi klubi imeli denar (sploh glede na maso prebivalstva in maso sponzorjev - npr. takrat Beltinci). In ker je bila LP relativno nepričakovana, se je z denarjem ravnalo "pričakovano" in klub je zabredel v dolgove. Razlika z OL je bila le, da mesto, ljudje, ... živijo z in za klub, in osnova v klubu je bila zdrava (dovzetna) in le zaradi tega NK MB ni šel po poti OL, ki je imela (žal) gnilo osnovo. NK MB je gradil svojo domačo in mednarodno uspešno pot več let in v teh letih je prihod ZZ pomenil kvantni preskok. Chelsea1991 je lepo povedal, NK MB ni v 8 letih zapravil toliko, kolikor so bili močni rezultati. Poglej OL - krivulja vzponov in padcev je res strma - pri MB pa je "rahlo valovita" - po domače - MB je konstanten in k temu je ZZ doprinesel ogromno! ZZ-ja poznam osebno, se ne družimo redno oz. le res izjemoma in kot oseba je čisto OK, njegovi nastopi pred kamerami so mi totalno mimo, so pa premišljeni in tržno (medijsko) naravnani in po tej plati so njegovi nastopi totalno dobri. Drži pa kot pribito - ZZ je edini SLO novodobni neaktivni nogometaš, ki je igral na top nivoju, igral z in proti najboljšim, obogatel v karieri in ki ve kako se novodobni nogometni biznis vodi/igra. In kot športni direktor ima izjemne rezultate. Če pa bi sodili le po moči financ, pa le to ni merilo za uspeh (poglej Real M. in ostalih X klubov z 100+ mio. proračuna). Celota naredi uspeh in zaenkrat je ZZ doktor nogometnega direktorja v SLO in tudi v tujini priznavajo NK MB kot "čudež" v EU pokalih. OL želim vse dobro, bomo pa čez 2,3.. leta videli, če je Manda v klubu samo zaradi denarja ali samo zaradi denarji in uspehov. Lp
šmajser1
02. 03. 2016 20.48
+1
murate
03. 03. 2016 09.02
-1
zaradi takšnih komentarjev, ki so boljši od novinarjevega prispevka se splača pogledati kaj kdo piše
290ktober
02. 03. 2016 17.38
+4
Poslušni kužek se je vrnil in vse je super...kdor verjame!
Psevdonim
02. 03. 2016 17.59
+0
Najvecji
02. 03. 2016 17.33
+2
Zaho in njegove igrice že pozabljene, štajerci že spet napaljeni na Olimpijo haha. Brez debelega pa itak propadete v roku enega leta.
RayManzarek
02. 03. 2016 20.53
-1
Replika: tudi brez ZZ bi oz. bo NK MB imel neko težo v SLO in je in bo prosperiral v EU tekmovanjih - moderna zgodovina govori dejstva. In ja, smo napaljeni, ker je to derbi in dogodek. Če bi v LJ bilo le 1/3 te napaljenosti, bi OL imela fenomenalno vzdušje tudi proti Krki, Krškemu, ... Spomini na Bežigrad so še sveži - tam je bilo napaljeno vzdušje. Stadion v razsulu (tudi LV je bil takrat v slabem stanju), narod pa penast od navijanja. Takrat je bila OL še prava. Upam, da bo novodobna OL (B.2005) dosegla status, ki ga je imela - polni stadion, nori navijači in dobro vzdušje. Se vidimo v soboto v MB:)
macek_garfield
02. 03. 2016 17.25
-5
upam, da se bodi ti zeleni huligani iz baje najlepsega mesta na svetu v soboto kulturno obnasali ... upam, da bo policija dosledno izvajala vse ukrepe, da ti huligani ne bodo povzrocali skode, baje bodo tudi nasmrkani in vinjeni in upam, da bo policija ukrepala ...
Najvecji
02. 03. 2016 17.29
+6
Poglej malo, kdo je dobil več kazni zaradi nešportnega vedenja, pa se potem javi.
tomrok
02. 03. 2016 17.42
+5
Največ škode na stadionih naredijo frjole. tko da tiho
probeg
02. 03. 2016 21.04
+1
drofel 1
02. 03. 2016 17.25
+2
Milanič je zadnja slamca, za katero se je oprijel Zaho. Pred leti je to zelo lepo delovalo.Res je, da takrat niso imeli v slovenski ligi nobenega večjega tekmeca....v ligo prvakov pa so prišli z ogromno sreče. Danes je vse drugače..... močna Olimpija....Maribor pa s staro garnituro, brez fizične pripravnosti, igre in tudi sreče, ki jih je spremljala v minulih letih. Zaho vidi rešitev v Miljaniču. Vsa čast če mu uspe..... menjav trenerja bo stvar samo poslabšala.
samomai
02. 03. 2016 21.22
+0
Kaj te kadiš ti? Zrihtaj nekaj tote robe!
carli17
02. 03. 2016 17.12
-4
U Lublan imajo že ves ajzenpon zaseden prot MB haaaaaaaaaaaaaa Kar se pa tiče tekme pa vi v Lj mislite kak bote to tekmo dobli brez problema ja sej to ste govorli tudi za Stožice pa se lahko samo onemu gor zahvalte ,da je blo 2:2 haaaaaa se vidimo v LV
jazizola
02. 03. 2016 17.11
-1
Tukaj marsikdo samo šinfa in ne ve nič drugega! Morda pa Hrvat ni vedel več motivirati igralcev? Ne pozabimo, da se imajo nekatei igralci za velike zvezde in mislijo, da ne rabijo poslušati trenerja. Darkota poznam osebno in vem, da je zelo preudaren in načelen mož in prav je , da sta se z Zahovičem ujela. Delo v tandemu je zmeraj šlo boljše. Se spomnite nekateri, kako so vas bila polna usta, ko je k Olimpiji prišel Mandarič!? Danes je nogomet ena velika firma za delanje denarja. Denar se mora obračati. Ljudje ne sodite in bodite srečni!
TellingTheTruth
02. 03. 2016 16.53
+1
Zlatko Smradko Zdrahovic :^) #misijadepresija
El Diablo 2013
02. 03. 2016 16.40
+3
adijo Gargamel, pozdravljen Kimavcek.
rambek
02. 03. 2016 16.25
+9
Milaniceva sposobnost se je vidla v tujino, kako kradke epizode v klubih je imel. Menda je bil samo na odihu tam. Pred leti ko se ni bilo toliko vlagatelj oz so odsli je lahko haral in bil serijski prvak. Danes je druga pesem. Kolikor te poznam vem, da si zelo konflitkna in zvisena oseba. Milanic je samo tvoja letka. Dela to kar mu bos rekel in narocil. Na zalost bo mogel Zahovic slej ko prej pasti na realna tla. Prostaskega obmasanja in zaljenja nasprotnikov imamo dovolj. Hvala bogu, da so Mandaric. Popovic in Vuk vstopili v Slovenski nogomet in tudi vlagali vanj. Glede na posle in evropo niso v klub vlozili skoraj nic in v obnovitev ekipe ter kadra. Vsak se sprasuje kje je denar. Denarja ni. Logicna razlaga je pokrali smo vse kar je bilo in konec. Kaksno sramota sta nam naredila z Sreckom leta 2002. NZS vama sploh nebi smela dovoliti delati v Sloveniji. Jasno je da navijacl imamo nakladanja in raznih zgodbic dovolj.! Uprava kluba govori o transparentnosti. Kdo se vam verjame 30+ milijonov in sponzorske pogodbe a denarja nikoli ni. A morda kurite z njim?
RayManzarek
02. 03. 2016 21.08
+1
Vse še nekako prebavim - ok, subjektivno mnenje in pogledi. Da pa kot vlagatelje navajaš Mandariča in Vuka in še zraven Popota??? Po premoženju in veščinah je Manda doktor te družbe, študent 1. letnika je Vuk, Popota pa so komaj vpisali v jasli. Od kje ti je Popo vlagatelj.... ker je župan in občina "bogati" denar v NK KP oz. ker je Luka Koper (državna firma) sponzor???
Uporabnik1175947
02. 03. 2016 16.16
+4
Če je tako "oh in sploh", zakaj ga niso angažirali že pred Jurčićem? Menim, da v primeru poraza na derbiju ne bo več "oh in sploh" in bo šel po Jurčićevi poti.
pa.daj
02. 03. 2016 17.27
+1
Ker je se bil milanic takrat za kupit se z odskodnino zdaj je bil zastojn
popaj33
02. 03. 2016 16.12
-5
V soboto bo pestro ! Me zanima kaj bo pol Zdraho povedo,ko bo olimpija pojela maribor ;)
BakaŽvaka
02. 03. 2016 16.06
+0
Sem štajerc, ampak Zahota videt ne morem, ker mu je vse v glavo stoplo. Njega bi bilo treba skinit naduteža. Dela se pametnega človek dobi občutek, kot da si je on zmislo NK Maribor. Škoda je tega kluba in od kar je Zaho tu zraven, se nonstop prepirajo. Upam, da bo NZS naredila kaj v tej smeri, da ga naženejo in pustijo ljudem, da se borijo ne pa da se vse vrti okrog Zahota.
VSEMOGO?NI1
02. 03. 2016 16.12
+3
pol pa navijaj za olimpijo kjer ni zahoviča pa je rešeno.
rambek
02. 03. 2016 16.12
-1
Marsikdo. Saj z vsemi poskregan. Edin na svetu napihjenec