Prva liga Telekom Slovenije

Matija Širok četrta okrepitev rumenih iz Domžal

Domžale, 08. 06. 2016 12.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Četrta okrepitev Nogometnega kluba Domžale pred začetkom nove sezone je Matija Širok, ki je z dvakratnimi državnimi prvaki podpisal dveletno pogodbo. Novogoričan je bil želja strokovnega vodstva Domžal že med zimskim prestopnim rokom

Matija Širok je večino svoje kariere preživel v matični Gorici, drugi del pravkar minule sezone pa je odigral v poljskem klubu Jagiellonia. Kljub mladosti bo 177 centimetrov visoki nogometaš v ekipo rumenih prinesel veliko izkušenj, saj je v najmočnejši slovenski ligi odigral že 169 tekem in dosegel 8 golov. "Matija je bil že pozimi velika želja kluba in zelo sem vesel, da smo si v hudi konkurenci zagotovili njegov podpis. S seboj prinaša bogate izkušnje iz domače lige in tudi iz tujine ter veliko nogometnega znanja. Prepričan sem, da bo naši ekipi veliko pomenil in da bo prinesel nekaj tistega, kar nam je spomladi manjkalo," je ob podpisu pogodbe za uradno spletno stran kluba povedal športni direktor Matej Oražem.

Matija Širok in Andraž Šporar
Matija Širok in Andraž Šporar FOTO: Aljoša Kravanja
Zadovoljstva ni skrival niti Širok, ki bo zaigral v dresu tretjega kluba v svoji karieri. "Zelo sem zadovoljen s pogoji, ki mi jih je ponudil Nogometni klub Domžale. Zadovoljen sem z odnosom vseh ljudi v klubu, od vodstva, strokovnega vodstva do igralcev, ki so me v slačilnici odlično sprejeli. Pred podpisom pogodbe sem bil v precepu, saj sem imel zelo dobro ponudbo iz tujine, zato sem z odločitvijo čakal do zadnjega. Odločil sem se za Domžale, ker poznam okolje, hkrati pa gre za klub, ki je odlična odskočna deska za vnovičen odhod v tujino," je za internet stran kluba pojasnil novi član rumene družine, ki je bil želja strokovnega vodstva Domžal že med zimskim prestopnim rokom.

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TKOJE
09. 06. 2016 08.28
kakšna odskočna deska za v tujino - odigral bo dve dobre tekme potem pa jih bo 5 sedel na klopi - tko so delal s šišičem, ožboltom, repasom.....
vrtnicax5
08. 06. 2016 20.19
-1
V tujini prosim vas ; vsaj v svoj klub bi se vrnil. Nisem siguren za prvo ekipo!!