Prva liga Telekom Slovenije

Milanič pred Aluminijem vijoličastim namenja veliko počitka, a obenem svari: Z njimi je vedno težko

Maribor, 08. 12. 2017 17.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.G./Ž.L.
Komentarji
8

"Petek je še naprej namenjen počitku, v soboto pride zaključni trening, na katerem se bomo kaj zmenili, in potem gremo v nedeljo maksimalno motivirani ter željni novih treh točk," je novinarjem v Ljudskem vrtu pred sklepnim dejanjem jesenskega dela PLTS, tj. tekmo z Aluminijem, pojasnil trener vijoličastih Darko Milanič. Prenos zaključka jeseni na Kanalu A v nedeljo ob 16.30.

Nisem bil zadovoljen, kako smo lani reagirali pred zadnjo tekmo. Zato smo se letos o tem veliko pogovarjali. Darko Milanič, trener Maribora
Zadovoljstva za Izoljana na klopi Mariborčanov v zadnjem tednu ne manjka. Mariborčani so vknjižili še tretji remi v skupinskem delu Lige prvakov, kar povedano drugače pomeni, da je klubska blagajna po remiju s Sevillo bogatejša še za dodatnega pol milijona evrov. Poleg tega je Darko Milanič med tednom podaljšal pogodbo z Mariborom vse do leta 2021.

Da bo odhod na zimske počitnice za Milaniča še prijetnejši, pa bi lahko poskrbeli njegovi varovanci na nedeljski tekmi 19. kroga Prve lige proti Aluminiju v Ljudskem vrtu. "Aluminij je odigral kar nekaj tekem manj kot mi, toda ne glede na to, je popolnoma jasno, da smo favoriti, da želimo tekmo zmagati. Oni imajo na domačem igrišču precej težav, na gostovanjih pa so kar uspešni zaradi njihovega načina igre. Zavedamo se, da tekma ne bo lahka. Proti njim še nobena ni bila. Ima nek poseben naboj. Jasno je, da bi si s prvim zadetkom neke stvari olajšali," je v Ljudskem vrtu še razložil Milanič.

Milanič je imel v tem tednu precej razlogov za veselje. Kako pa bo v nedeljo?
Milanič je imel v tem tednu precej razlogov za veselje. Kako pa bo v nedeljo? FOTO: Damjan Žibert
Nedeljsko tekmo iz Ljudskega vrta med Mariborom in Aluminijem si boste ljubitelji nogometa lahko ogledali na Kanalu A ob 16.30. Ne zamudite sklepnega dejanja jesenskega dela PLTS.

Milanič: Človeško je, da se zdaj razmišlja tudi o drugih stvareh
Izoljan je še dodal, da je povsem logično, da so glave nekaterih nogometašev že pokukale proti zimskim počitnicam, ko marsikdo od slovenskih nogometašev odide v tople kraje. "Človeško je, da po takem času, ko je bila služba v ospredju, potem pride tudi trenutek, ko je potrebno razmišljati nekaj drugega (dopusti, počitnice, op. p.). Poskušali smo na različne načine. Nisem bil zadovoljen, kako smo lani reagirali. Veliko smo se pogovarjali v tej smeri in na koncu sem se le odločil, da jim dam takoj po tekmi s Sevillo počitek s tem, da se nogometaši jasno zavedajo, kako zahtevna naloga jih čaka. Prepričan sem, da bodo to nalogo opravili zelo dobro," je sporočil trener Mariborčanov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

degenos
08. 12. 2017 18.18
-9
hehe..... zdaj se bo začel padec maribora
powerend
08. 12. 2017 18.24
+6
orcus
08. 12. 2017 22.51
+2
Glej, enega dne boš šel po ulici, mimo bo prišel eden in bo rekel “čuj ti!”. Te pa bo ratala tema
MaunelNeuer
09. 12. 2017 16.48
cokli
08. 12. 2017 18.17
-1
Najteže je z njim....on sam sebe ne razume.
degenos
08. 12. 2017 17.48
-9
hehehe..........zdej so osvojil ligo prvakov zdej pa kr počitek ...hehehe
powerend
08. 12. 2017 18.15
+8
Tilen, namesto da bi delal domačo nalogo, smetiš po forumu... Mami bo jezna.
MaunelNeuer
09. 12. 2017 16.49
boli ko ne morejo niti v LE kaj šele v LP hehehehhe