Prva liga Telekom Slovenije

Ne samo Vanoli, Bonifiko zapustil tudi Mavrič – Rožič

Koper, 03. 09. 2015 15.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po italijanskem strategu Rodolfu Vanoliju je FC Luko Koper zapustil tudi športni direktor Matej Mavrič Rožič. Medtem, ko je naslednik Vanolija že znan, je vprašanje, kdo bo sedel na izpraznjeno mesto športnega direktorja.

Vodstvo ambicioznega slovenskega nogometnega prvoligaša FC Luke Koper je zavihalo rokave, a stvari se niti približno ne odvijajo v želeni smeri. Klub je drugič v zadnjih letih zapustil glavi trener članskega moštva Rodolfo Vanoli, ki ga bo na klopi zamenjal vodja mladinskega pogona Nedžad Okčić, po zadnjih podatkih z Obale pa na mestu športnega direktorja ni več Mateja Mavriča Rožiča.

Nedžad Okčić bo reševal koprsko barko.
Nedžad Okčić bo reševal koprsko barko. FOTO: Damjan Žibert

Poznavalci razmer pri koprskem prvoligašu menijo, da je le še vprašanje dneva, kdaj se bo na njegovo mesto preselil dosedanji tesni sodelavec Zlatka Zahovića pri NK Mariboru Miran Pavlin, spet drugi so prepričani, da bo vodja projekta ’novi KoperBoris Popović presenetil z imenom na omenjenem položaju. Koprska barka v vsakem primeru pluje v nemirnih vodah, odhodi nekaterih pomembnih členov članske zasedbe govorijo sami zase, še naprej pa je veliko neznank.

Kanarčki so z osmimi točkami na 7. mestu prvenstvene tabele, kar je bistveno manj od načrtovanega.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Njapo
04. 09. 2015 08.31
+3
Popo čisti brez komunalca 2x Miškota.......
štajerc55
03. 09. 2015 16.15
+2
Pavlin ziher ne mogoče pride Ačimovič in Mandarič še enkrat ,ker Srb bi imel dva kluba v Sloveniji haaaaaaaa po novem letu pa še baje MB v tem špilu