Prva liga Telekom Slovenije

Nermin Hodžić je novi član pokalnih prvakov

Domžale, 19. 07. 2017 09.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometni klub Domžale nadaljuje z gradnjo moštva za daljše obdobje. Osmi novinec v rumeni družini je Nermin Hodžić, ki je bil zadnje pol leta soigralec Senijada Ibričića v Kopru. V Nemčiji rojeni državljan Bosne in Hercegovine je z aktualnimi slovenskimi pokalnimi prvaki sklenil triletno pogodbo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Matej Oražem
Matej Oražem FOTO: Damjan Žibert

''Redko se ponudi priložnost, da lahko brezplačno ekipi priključimo perspektivnega mladega igralca in v tem primeru smo jo zgrabili z obema rokama. Nermin Hodžić je v lanski sezoni dokazal, da je lahko dodana vrednost vsaki ekipi v slovenskem prvenstvu in prepričani smo, da bo ob pomoči soigralcev hitro nadoknadil zamujeno, saj je bil zaradi dogodkov v Kopru kar nekaj časa v nejasni situaciji,'' je o novi moči na sredini igrišča za uradno klubsko spletno stran povedal športni direktor Matej Oražem. Po žalostnem koncu koprskega nogometa je 180 centimetrov visoki Hodžić zadovoljen, da je hitro našel nov klub v Sloveniji: "Presrečen sem, da sem prišel v Domžale. Zahvaljujem se vodstvu kluba in trenerju, da so me povabili v Domžale. Prepričan sem, da sem naredil dober korak za razvoj svoje kariere, saj sem prišel v zelo dobro organiziran klub," so bile po podpisu pogodbe prve besede novinca ob Kamniški Bistrici, ki je slovensko ligo spoznal že v minuli sezoni, ko je bil član Kopra: "Slovenska liga mi je zelo všeč in je dobra za mlade igralce. Gre za tekmovanje, ki je odlično za razvoj igralec in je dobra odskočna deska za vse, ki si želijo narediti nekaj več v svojih karierah," je o PLTS povedal Hodžić. 22-letni zvezni igralec se je v Koper preselil v letošnjem zimskem prestopnem roku iz Nogometnega kluba Lučko. V dresu agresivnih kozličkov je zaigral na 13 tekmah in dosegel dva gola, enega celo proti svojemu novemu klubu: "S prilagajanjem ne pričakujem težav. V klubu je tudi Senijad, ki je tukaj v pomoč vsem mladim, ne samo meni. Je dober vzor, kako se mora igralec obnašati na in izven igrišča," je o ponovnem snidenju z nekdanjim reprezentantom Bosne in Hercegovine za uradno spletno stran rumenih iz Domžal spregovoril zvezni igralec, ki si želi čim hitreje nastopiti v dresu Domžal: "Na prvem mestu je zdravje. Kot drugo pa si želim čim hitreje priboriti mesto v ekipi, da bom lahko klubu pomagal do želenih ciljev v prvenstvu in v evropskih tekmovanjih."

Nogometni klub Domžale je v letošnjem poletnem prestopnem roku v Domžale pripeljal veliko mladih igralcev, ki se zavedajo, da so Domžale pravi klub za razvoj njihovih sposobnosti: "Osnovni razlog, da sem prišel v Domžale je prav to, da klub odlično dela z mladimi igralci. Cilj je, da igram čim bolje, tako da bomo na koncu zadovoljni tako jaz kot tudi ljudje v klubu," je za konec še dodal Hodžić.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.