Prva liga Telekom Slovenije

Novogoričani zadovoljni po remiju s hrvaškim podprvakom

Nova Gorica, 27. 06. 2016 09.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši iz Nove Gorice so tudi na svoji drugi trening tekmi pred novo sezono PLTS remizirali brez zadetkov. Tokrat je bil v Kranjski Gori nasprotnik hrvaški prvoligaš HNK Rijeka, ki je lani osvojil drugo mesto v prvenstvu. Goričane že v četrtek čaka prvi predkrog Lige Evropa.

Sandi Arčon
Sandi Arčon FOTO: Aljoša Kravanja
Rečani so bili nekoliko močnejši, vendar so tudi Novogoričani pokazali dovolj kakovosti in zrelosti, da so proti favoriziranemu nasprotniku izborili ugoden rezultat. Na začetku priložnost za Rečane, a se je vratar Grega Sorčan izkazal. Na drugi strani je za belo-modre poskusil Matija Škarabot. Sledilo je nekaj strelov Kvarnercev, za Gorico pa je lepo akcijo izdelal Miran Burgič. V 40. minuti so Novogoričani ostali brez izključenega Matije Škarabota. V nadaljevanju so bili varovanci Matjaža Keka več pri žogi, toda Novogoričani so se z dobro postavitvijo in agresivnostjo dobro upirali. Tako se je zaključilo brez zadetkov. "Za nami sta dva naporna tedna priprav in treningov. S pripravljalnimi tekmami smo lahko zadovoljni. Upam, da bomo to homogenost, ki vlada v ekipi, uspeli prenesti tudi na prihajajoče tekme. Čaka nas dolgo potovanje v Izrael in trenutek resnice. Vsekakor verjamemo, da smo sposobni enakovredno igrati z dobro ekipo Maccabija. Verjamemo v uspeh," je za uradno spletno stran kouba razpredal branilec Miha Gregorič.

To je bila zadnja novogoriška tekma pred evropskim gostovanjem v Izraelu proti Maccabiju iz Tel Aviva. Dvoboj prvega predkroga kvalifikacij za Ligo Evropa bo v četrtek ob 19.15 po slovenskem času.

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:


 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MAC88mac
27. 06. 2016 10.09
+1
super popotnica!