Prva liga Telekom Slovenije

Obramba grofov z dvojcem Travner-Džinić do junija 2020, v pomlad še z Lotričem in Benedičičem

Celje, 27. 12. 2017 15.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Celjski nogometni prvoligaš je z zadovoljstvom potrdil uspešen dogovor za podaljšanje pogodbe z branilcema Juretom Travnerjem in Elvedinom Džinićem, ki bosta v knežjem mestu ostala do junija 2020. Klub bosta januarja okrepila še Mitja Lotrič in Žan Benedičič.

"Zadovoljen sem, da sem podaljšal sodelovanjem s celjskim klubom. To je moj klub," je za spletno stran kluba Nk-celje.com povedal kapetan Jure Travner, ki bo skupaj s kolegom iz obrambe Elvedinom Džinićem še tri leta in pol član NK Celje. "Nogometno športno pot sem sicer začel v Laškem, kjer sem treniral in igral za takratni Tim Laško, potem pa me je pot peljala v Celje. Vmes sem kasneje nosil dres še nekaterih drugih klubov, tudi po Evropi, po vrnitvi v Celje pa se tukaj resnično počutim prijetno, kot doma, zato je zadovoljstvo po podaljšanju pogodbe še toliko večje," je dodal Travner.

Jure Travner (desno) je steber obrambe Celja.
Jure Travner (desno) je steber obrambe Celja. FOTO: Damjan Žibert

Celjani, ki bodo s pripravami na spomladanski del sezone začeli 10. januarja, so po zelo dobrem zaključku jesenskega dela pod taktirko trenerja Dušana Kosića napredovali do petega mesta na lestvici, kjer imajo pet točk manj od četrtega Rudarja iz Velenja. Džinić, ki si je nekoč kruh služil tudi v taboru knapov, je ob podaljšanju sodelovanja z njihovimi lokalnimi rivali iz Celja dodal: "Jaz sem zelo vesel, da mi klub zaupa. Enako je v nasprotni smeri, saj tudi sam klubu maksimalno zaupam. Zadovoljen sem nad samimi pogledi v prihodnost, ki jih ima vodstvo kluba. Tudi to je botrovalo k podaljšanju sodelovanja in lahko zatrdim, da sem zadovoljen, potem ko sem prepričan, da bo sodelovanje tudi v prihodnje uspešno."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Celjani so v sredo popoldne potrdili še podpis pogodb z nekdanjima mladima slovenskima reprezentantoma Mitjo Lotričem in Žanom Benedičičem, ki sta se po kaljenju v tujini vrnila v slovensko prvoligaško družbo. 23-letni Lotrič je po nastopanju za Muro, Koper in velenjski Rudar letos poleti prvič odšel v tujino in okrepil ciprski Pafos, medtem ko je leto mlajši Benedičič po odmevni selitvi iz kranjskega Triglava v AC Milan bil član Leeds Uniteda, Coma, Ascolija, Leyton Orienta in nazadnje Olbie.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.