Prva liga Telekom Slovenije

Palčič po slabem uvodu Kopra: Tudi nam se mora enkrat odpreti!

Koper, 28. 07. 2015 17.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Luke Koper v letošnji sezoni Prve lige Telekom Slovenije še niso okusili slasti zmage. Nalsednjo priložnost bodo imeli že konec tedna proti Celjanom. Matej Palčič napoveduje, da je bilo dovolj porazov!

Nogometaši Luke Koper so v letošnji sezoni, kot velenjski Rudar, še brez točk. V uvodnem krogu so jih premagali Domžalčani, v drugem so bili od njih boljši Krčani. V tretjem jih na Bonifiki čaka obračun s Celjani – dvoboj bomo neposredno prenašali na Kanalu A - , dvoboj na katerem jih ne zanima nič drugega kot 3 točke.

Matej Palčič
Matej Palčič FOTO: Damjan Žibert

Sploh po nepričakovanem porazu v Krškem. “Skozi celotno tekmo smo bili mi tisti, ki smo narekovali tempo in si ustvarjali priložnosti. Domači so zadeli iz edinega strela na gol v prvem polčasu. Ne vem kaj naj rečem. Odpraviti moramo tudi te drobne napake in potem bomo na pravi poti”, je po porazu v Krškem razmišljal Matej Palčič, ki se je na uradni spletni strani kluba dotaknil tudi izjemnega vratarja Krškega Zalokarja: "Domači vratar je branil fenomenalno, mi pa smo bili tudi morda za odtenek premalo natančni.

Mora se jim odpreti
"Zavedamo se, da smo dobra ekipa in tudi nam se mora enkrat odpreti. Naša igra je všečna in dopadljiva. Skušamo igrati hitro, povezano in čim bolj raznovrstno, kar nam v dobršni meri uspeha. A žal zaenkrat rezultati niso takšni, kot smo si želeli. Dovolj je bilo porazov. Želimo si zmag in zanje se bomo maksimalno potrudili," je samozavesten Palčič, ki verjame, da bodo že proti grofom pokazali povsem drugi obraz.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
28. 07. 2015 21.06
Palčič, pa vam se je že odprlo. Osvojili ste pokal, super pokal, v Evropi prišli v drugo kolo. Sedaj se je pa začelo zapirati . Poraz z Domžalami, Hajdukom, Krškim......Pa srečno, na koncu prvenstva, v drugem delu lestvice !!
User513426
29. 07. 2015 11.00
tudi vam se lahko zgodi drugi del lestvice. ne tako pisat po dveh kolih. samo poglej si celjane lani. na začetku dva poraza, na koncu prvenstva pa so bili pred vami, ki ste bili jesenski prvaki z naskokom kar nekaj točk. tako da vse je mogoče, saj imam občutek da letos dejansko lahko vsak premaga vsakega in se razlika med elipami manjša, kar je dobro za našo ligo
0zverina0
28. 07. 2015 18.47
+0