Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Petković po koprskem prestopnem roku: 'Naredili smo dober posel, a potrebujemo nekaj časa'

Koper, 03. 02. 2016 13.13 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Športni direktor FC Koper Dušan Petković je v pogovoru za uradno spletno stran obalnega prvoligaša povedal, da je z delom v klubu v zadnjem obdobju več kot zadovoljen. V prestopnem roku so v klub pripeljali kar 18 novih igralcev, ki veliko obetajo.


Pred dnevi se je v Sloveniji formalno zaključil zimski prestopni rok, in čeprav imajo klubi do 26. februarja čas, da registrirajo proste igralce, se v Kopru, po besedah športnega direktorja Dušana Petkovića, to ne bo zgodilo. "V klub smo pripeljali 18 novih igralcev in ekipa je zdaj dokončna," za internetno stran koprskega prvoligaša pravi Petković in ne skriva zadovoljstva nad opravljenim delom v prestopnem roku. Čeprav med novimi koprskimi nogometnimi okrepitvami najbolj izstopata nogometna zvezdnika Albert Riera in Zlatan Muslimović, Petković meni, da se bodo s časom izkazali tudi drugi, javnosti morda manj znani igralci.

Dušan Petković in Goran Vasiljević
Dušan Petković in Goran Vasiljević FOTO: Damjan Žibert
"Igralci iz treninga v trening napredujejo, zato sem prepričan, da smo na dobri poti," dodaja Petković in v isti sapi pove, da jih do prvega uradnega srečanja pomladnega dela prvenstva, ki bo 27. februarja z Olimpijo, čaka še veliko dela. Sicer je že zadnja tekma proti Crveni Zvezdi (3 : 4) pokazala, da v Kopru, kot trdijo na uradni spletni strani kluba, vlada povsem prenovljena, borbeno nabita nogometna atmosfera, zanimivo pa bo videti tudi, kako se bo koprska ekipa kosala z zagrebškim Dinamom, s katerim se bodo na domači Bonifiki pomerili v ponedeljek. 

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Bravo7
03. 02. 2016 17.32
+6
alma10
03. 02. 2016 15.44
+2
Koper ima trening tekme z Crveno zvezdo, Dinamom, Gorica z Rjieko in podobnimi, Maribor z lanskoletnim prvakom madžarske 1 lige in drugimi,... a Olimpija z tretjeligaši iz Slovenije in Madžarske, Ah, škoda izgubljat besede.