Prva liga Telekom Slovenije

Po slovesu Djuranovića je Radomlje prevzel nov trener

Radomlje, 17. 08. 2016 10.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po dobrih treh letih je na trenerski klopi nogometnega kluba Kalcer Radomlje prišlo do spremembe. Dosedanji trener Dejan Djuranović se je sporazumno razšel z vodstvom kluba, novi strateg je Janez Žilnik.

Dejan Djuranović je Radomlje dvakrat popeljal v prvoligaško konkurenco, po treh sezonah in več kot sto tekmah v vseh tekmovanjih pa je prišlo do zasičenja, zato sta klub in dosedanji glavni trener sporazumno prekinila sodelovanje, na klubski spletni strani so zapisali: "Dejanu Djuranoviću se zahvaljujemo za dosedanje delo, med drugim je rumene kar dvakrat pripeljal v prvo ligo, s čimer se je z zlatimi črkami zapisal v zgodovino našega kluba."

Nekdanji nogometaš Olimpije in Maribora je na klop rumenih sedel pred začetkom sezone 2013-2014, že v prvi sezoni pa je z ekipo osvojil drugo mesto v drugoligaški konkurenci in napredovanje v prvo ligo. Radomljane je v drugi ligi vodil na 54 tekmah in vknjižil 31 zmag, 12 neodločenih rezultatov in 11 porazov. V prvi ligi pa je zasedbo Kalcer Radomelj vodil na 41 tekmah (4 zmage, 6 neodločenih izidov in 31 porazov).

Radomljane bo prevzel Janez Žilnik, ki ima izkušnje z vodenjem prvoligaške ekipe, saj je že vodil NK Celje. Nekdanji branilec je v igralski karieri igral za Celje, Olimpijo, Slovan, Šentjur, Rudar Velenje, Korotan, Set Vevče in Zreče, v tujini pa je igral na Islandiji za Vikingur, s katerim je tudi osvojil naslov državnega prvaka. Nazadnje je branilec s 93 prvoligaškimi nastopi deloval pri nogometnem klubu Šampion Celje, ki igra v 3. slovenski ligi.

Trener Dejan Djuranović je po treh letih zapustil Radomlje.
Trener Dejan Djuranović je po treh letih zapustil Radomlje. FOTO: Damjan Žibert

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Samir Ahmetovi?
17. 08. 2016 18.26
+1
Đuranović je eden od najslabših trenerjev v prvi slovenski ligi če ne najslabši