Prva liga Telekom Slovenije

Podlogar jasen: Mariborčani? Favoriti, a nihče ni nepremagljiv!

Celje, 28. 04. 2016 08.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Napadalec NK Celja Matej Podlogar je v zimskem prestopnem roku Domžale zamenjal s Celjem in ujel želeno formo. Z dvema goloma jo je kronal na obračunu v Novi Gorici. Zdaj upa na točke, proti Mariborčanom.

Nogometaši NK Celja so se po prihodu Roberta Pevnika rezultatsko pobrali. Ne poznajo poraza. Enako velja za pokalno tekmovanje, kjer so si zagotovili napredovanje v veliki finale. Njihov nasprotnik na koprski Bonifiki bo državni prvak Maribor. Pripravljenost vijoličastih bodo lahko preizkusili že v soboto, ko jih čaka 83. ligaški štajerski derbi. Tekma za katero mnogi fantje v rumeno – modri opravi živijo. S prvakom ne igraš vsak dan, sploh pa ne s prvakom, ki v letošnji sezoni ne blesti in je ranljiv, kot že dolgo ne.

Celjski nogometaši so letos že presenetili Mariborčane in so sredi Ljudskega vrta!
Celjski nogometaši so letos že presenetili Mariborčane in so sredi Ljudskega vrta! FOTO: Damjan Žibert

Želja na tej tekmi je zagotovo zmaga. Čeprav so Mariborčani favoriti, pa nihče ni nepremagljiv. Smo v dobrem nizu rezultatov, igramo dobro, nov trener pa je v naše moštvo vnesel veliko mero pozitivne energije, organiziranosti in zaupanja. Menim, da se obeta dober obračun, na zelenicah bo dvaindvajseterica nogometašev z izjemno željo po uspehu, na tribunah pa se bojda obeta tudi lepo število navijačev. Želim si, da bi na koncu naše pristaše razveselili z novimi točkami,” pred sobotnim dvobojem, ki ga bomo od 16.35 naprej prenašali na Kanalu A in VOYO, razmišlja Matej Podlogar.

Dvakratni strelec na zadnjem dvoboju v Novi Gorici je prepričan, da so s kombinatorno igro in dobro predstavo v obrambi, sposobni presenetiti vijoličaste, ki imajo precej težav. Tudi psihološka pripravljenost je po 'snidenju' z navijaško skupino Viole, močno načeta.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

videonadzor
28. 04. 2016 11.40
+1
bOM TE JAZ ....en post napiso ke te te meli vsaj enega..ha,ha........GREMOOOOO MARIBORRRRR