Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Predragović o odločilnem golu proti Ankaranu: Osebna statistika me ne zanima, važno je, da sem pomagal klubu k zmagi

Celje, 20. 11. 2017 12.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Celjani so na tekmi z ekipo Ankaran-Hrvatini dosegli tretjo zaporedno zmago (2:1). Po prihodu trenerja Dušana Kosiča so se še lovili, nato pa začeli pozitivno serijo rezultatov po kateri za tretjim mestom zaostajajo le še štiri točke. Dvoboj v Dravogradu je s prvencem odločil reprezentant BiH Fedor Predragović.

Grofi so v Dravogradu prišli do tretje zaporedne zmage. V gosteh so zasluženo premagali zadnjeuvrščeni Ankaran, ki je tako še vedno brez zmage na domačem igrišču. Izbranci Dušana Kosiča so se petouvrščeni Gorici približali na točko, za tretjeuvrščenimi Domžalčani pa zaostajajo za štiri. V tretji minuti sodniškega dodatka je do žoge po podaji Rudija Požega Vancaša v kazenskem prostoru Ankarana prišel Fedor Predragović in neoviran žogo poslal za hrbet domačega vratarja za končnih 2:1. Za Predragovića je bil to prvi gol v slovenski prvi ligi. "Osebna statistika me ne zanima. Seveda je lepo zabiti prvenec v celjskem dresu, toda meni ni tako pomembno, da sem prav jaz zabil za zmago, temveč mi je pri srcu prijetno, ko pomislim, da sem pomagal klubu k novi zmagi," je bil po odločilnem golu v Dravogradu presrečen Fedor Predragović, ki so mu Celjani druga postaja v slovenski prvi ligi. Pred meseci je nogometaš, ki prihaja iz Banja Luke, nastopil v dresu Radomelj. "Odlično sem se znašel med grofi. Fantje v slačilnici so me od prvega dne lepo sprejeli in lahko rečem, da je prihod v knežje mesto zadetek v polno," je za 24ur.com povedal 21-letni ofenzivni vezist iz BiH, ki je v preteklosti igral prav za vse selekcije te države.

Fedor Predragović je bil junak celjske zmage v Dravogradu.
Fedor Predragović je bil junak celjske zmage v Dravogradu. FOTO: NK Celje

"Upam, da bom v prihodnje dobil nove priložnosti za dokazovanje. Treniramo odlično, vse pohvale stroki za zares strokovno delo. Mislim, da napredujemo in da se bomo skupaj z navijači še zelo veselili. Uvrščeni smo v polfinale pokala, vse bolj se bližamo zgornjemu domu prvenstvene razpredelnice, zato smo lahko vsi v klubu optimistični," je zaključil eden bolj nadarjenih nogometašev v tem delu Balkana. Celjani so že nekaj krogov neporaženi, do konca jeseni pa jih med drugim čakata tudi dvoboja z vodilnima v ligi. "Bilo bi lepo ta del sezone končati brez poraza. Resda nas čakata tekmi z Olimpijo in Mariborom, toda glede na formo, se lahko tudi proti njima nadejamo ugodnega razpleta." 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

micamaca56
20. 11. 2017 16.29
micamaca56
20. 11. 2017 16.27
+1
Ni kaj oporekat Celjanom, sodniku pač ,tisti penal za 1-0 pa je sramoten za sodnika. Celjani so pač vzeli ponujeno, pošteno.