Prva liga Telekom Slovenije

Prvaki v Kidričevem prvič pod žarometi: 'Pomembno je, da si ne dovolimo večjega točkovnega zaostanka'

Kidričevo, 20. 09. 2017 09.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po dnevu premora je mariborska ekipa nazaj v delovnem ritmu. Izvedba v Novi Gorici je ob točkah prinesla tudi nagrado v obliki mini počitka med silovitim septembrskim ritmom. A prvaki iz štajerske prestolnice so že povsem v pogonu in se pripravljajo na petkovo tekmo v Kidričevem. Aluminij bo doma prvič igral pod žarometi. Prenos bo na Kanalu A.

Blaž Vrhovec
Blaž Vrhovec FOTO: Damjan Žibert
Kljub evropskim izzivom, prvaki iz Maribora bodo v drugem krogu skupinskega dela Lige prvakov v torek gostovali v Sevilli, ostajajo zanesljivi v slovenskem ligaškem tekmovanju. Boj za prvo mesto z vodilno Olimpijo se nadaljuje v obliki dvoboja. Vijoličasti za večnimi tekmeci zaostajajo le dve točki, ostali nasprotniki v PLTS pa so že krepko zadaj.
Zaradi torkovega termina gostovanja v Sevilli na dvoboju drugega kroga Lige prvakov bo tekma 10. prvenstvenega kroga že v petek. V Kidričevem proti Aluminiju še en mejnik: prvič pod žarometi. Začetek ob 20. uri. Prenos na Kanalu A.

"Pomembno je, da držimo stik z vrhom in si ne dovolimo morebitnega večjega zaostanka. Zato so tri točke z zahtevnega gostovanja v Novi Gorici imele še dodaten pomen. Tekmecem dihamo za vrat in ne pustimo, da bi se oddaljili. Že v petek v Kidričevem gremo po novo zmago, da naredimo naslednji korak naprej in pridemo do situacije, ko se lahko tudi povzpnemo na prvo mesto," je za uradno spletno stran mariborskega kluba dejal Blaž Vrhovec, ki je vesel, da se je proti Novogoričanom odprlo Jasminu Mešanoviću. Napadalec iz BiH je v Športnem parku dvakrat zadel v polno. "Čestitke Mešanoviću, ki je dobil nagrado za vztrajnost in pomoč ekipi. Zelo sem vesel zanj," je za uradno spletno stran prvakov povedal 25-letni ljubljanski vezist.   

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedoVV2HCmedo
20. 09. 2017 13.18
-6
OOOOOHH, KAKŠNA ZNANSTVENA REVOLUCIJA! Prvič bodo igrali pod žarometi!!! Super! Naša liga je najbolj napredna!!!
revolution17
20. 09. 2017 10.19
+3
En klun ena čast!!
degenos
20. 09. 2017 17.54
-2
hehehe...........klun bi reku da je ta klub !!!
MaunelNeuer
22. 09. 2017 16.58
ja ti si zaj pameten.....ker se nikoli ne zatipkaš