Prva liga Telekom Slovenije

Rajčević se je hitro znebil strahu

Maribor, 06. 02. 2016 10.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši NK Maribora so že odpotovali na priprave v turški Belek, med 28 potniki pa je tudi branilec Aleksander Rajčević, ki bo v nadaljevanju sezone spet lahko pomagal soigralcem. Strahu po obnovitvi poškodbe se je hitro znebil.

Nogometaši NK Maribora bodo v nadaljevanju sezone močnejši za pet novih igralcev. Če temu prištejemo še povratnika po poškodbi Aleksandra Rajčevića, za šest. Steber obrambe se počasi, a vztrajno vrača na zelenice, manjkal je vse od 25. julija lani. “Zaenkrat se je telo zelo dobro odzvalo, vse gre po načrtih. Med večino vaj nisem čutil bolečin, tiste, ki so se pojavile po večjih naporih, pa niso bile neznosne,” je za uradno klubsko spletno stran povedal popularni Rajče, ki verjame, da bo lahko trenerju Krunoslavu Jurčiću že v kratkem na voljo.

Aleksander Rajčević
Aleksander Rajčević FOTO: Miro Majcen

Tudi med tekmami je minilo brez zapletov, noga me ni bolela. Šel sem tudi v dvoboje, kar sem menil, da bo sprva nekoliko težje in da bo še ostal prisoten strah pred ponovitvijo poškodbe. A sem se strahu hitro znebil. Opazno je bilo, da dolgo nisem igral, vendar nisem povsem izgubil občutkov za igro. Seveda sem imel nekaj težav, treba bo še piliti formo do začetka prvenstva, verjamem pa, da bo do prve uradne tekme vse v redu,” je dodal 29-letni branilec, ki si bo moral v nadaljevanju sezone mesto v udarni enajsterici še izboriti.

Konkurenca je izjemna, prišla sta mladi Denis Šme in izkušeni Rodrigo Defendi. “Konkurenca je dobrodošla. V prvem delu sezone smo imeli težave na tem položaju, zdaj smo v popolni zasedbi. Defendi in Šme sta se dobro vklopila, bomo videli skozi tekme, kako se bomo ujeli na igrišču. Ne dvomim, da se bomo vsi štirje s Šulerjem dobro razumeli. Potem pa bo trenerjeva odločitev, kdo bo igral," je zaključil branilec, ki se je skupaj z moštvom odpravil na priprave v turški Belek, kjer bodo skušali kar najbolje izkoristiti pogoje za dobro vadbo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rambek
06. 02. 2016 11.10
-7
Tip je zelo obetal ampak so ga poskodbe cisto unicile,
TilenRakovec
06. 02. 2016 12.32
+10
obetal? pa on je že za maribor naredo ogromno in ni več ravno rosno mlad tako da ne vem kaj ti govoriš?
šmajser1
06. 02. 2016 12.37
+7
TilenRakovec
06. 02. 2016 13.19
+6
pa pusti ga to je ta otrok "pravištajerc" "štajerskalegenda" "rambek" pa nevem kaj vse je mel ker si ime spremeni vsaki teden zaradi minusov ki jih dobi ob svojih neumnih in nevednih komentarjih.
rambek
06. 02. 2016 16.26
+1
BOSON
06. 02. 2016 10.30
+13
Naj se vrne pravi Rajo...če bo Palčič zdrav in Vršič v prvenstvu doda gol, dva tri več kot jeseni bo zelo veselo. Maribor