VIDEO: Romun Cretu zanikal nekatere zapise v medijih in ne želi zapustiti zmajev: 'Rad imam vse, kar je povezano z Olimpijo'

Romunski nogometaš Alexandru Cretu je v zimskem prestopnem roku okrepil prvake iz Ljubljane. Pred mikrofoni je zaradi slabega znanja tujih jezikov bolj redkobeseden, bolj glasen in opazen skuša biti igrišču. V zadnjih dneh so se v nekaterih medijih pojavila namigovanja, da Cretu v Olimpiji ni zadovoljen.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Alexandru Cretu je na nekaterih tekmah je že pokazal, da gre za nogometaša z velikim potencialom. Konec koncev je 24-letni Romun dosegel enega izmed najbolj pomembnih Olimpijinih zadetkov v tej sezoni, saj so se zmaji po njegovem golu v Mariboru uvrstili v finale Pokala Slovenije. "Zadetka v Mariboru sem bil zelo vesel. Ampak to ne bi pomenilo nič, če ne bi v skupnem seštevku zmagali. Najbolj pomembno je, da smo se uvrstili v finale in da na koncu pokal tudi osvojimo," o uvrstitvi v koprski finale za uradno spletno stran prvakov iz Ljubljane pravi Cretu. Visokorasli nogometaš se dobro zaveda, da mora Olimpija v prvenstvu kazati boljše predstave.

Olimpija bo imela v nedeljo v Krškem novo priložnost za prvo zmago v spomladanskem delu sezone PLTS. Prenos na Kanalu A od 16.35.

"Jasno je, da nisem zadovoljen. Ampak zaradi rezultatov, ne zaradi katerega drugega razloga. Vem, da lahko igramo boljše, osvojili smo vsega tri točke. V tem trenutku noben Olimpijin igralec ne more biti vesel," iskreno priznava obrambno naravnani vezist. V zadnjih dneh so se v nekaterih slovenskih medijih pojavila namigovanja, da Cretu v Ljubljani ni zadovoljen. Romun je zadevo želel hitro razčistiti, bil je kristalno jasen: "S temi zapisi nimam nič. Ko sva jih s punco brala, sva bila jezna, ker to niso moje besede. Ne želim zapustiti Ljubljane, tu se jaz in punca počutiva zelo dobro," za uradno spletno stran Olimpije pravi Cretu in dodaja: "Rad imam vse, kar je povezano z Olimpijo."

Olimpija - Maribor, pokalni polfinale - 11

Alexandru Cretu (veselje) ima zaenkrat bolj malo razlogov za veselje v dresu Olimpije. V prvenstvu še ni spoznal, kaj pomeni zmagati ... (Foto: Damjan Žibert)

Cretu je pokomentiral tudi dogodek s tekme proti Radomljam, ko se je ob menjavi sprehodil naravnost v slačilnico. "Bil sem nervozen, ker nismo uspeli doseči zadetka. Bili smo boljši, pa nismo zmagali, zato sem se tako odzval. Hočem zmagati vsako tekmo, zato me toliko bolj boli, ko nam to ne uspeva. Takoj naslednji dan sem se opravičil soigralcem, ker vem, da sem naredil napako," priznava ljubljanski defenzivno naravnani vezist, ki bo naslednji teden dopolnil 25 let.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 21
 
danijel_28 21.04.2017 13:42:03
Od Ekipe, katera ne more premagati niti najslabše ekipe in to celo na lastnem igrišču, si noben klub razen zadnjeuvrščenega, ne bi želel nobenega igralca.
degenos 21.04.2017 14:09:33
zarečenga kruha se največ poje .ane ....vse se bo vrnil tut drugim
murate 21.04.2017 16:01:45
kaj so pa drugi krivi za stanje v bananastanu ,da bi se jim moralo nekaj vračati.Trgovec z bananami je odšel opice so ostale...
Marcquez 21.04.2017 21:54:43
eh inter kot inter 1x za žabare drugič proti njim, pa baje še francosko državljanstvo....sej sam ne ve iz ki je
degenos 22.04.2017 08:25:53
jst govorim nasplošno ...kako toteki pluvajo na ostale klube-----sami se majo pa za vsemogočne ..heheheh
Več komentarjev