Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Rožman o morebitnem odhodu k Rijeki: 'Izmenjali smo mnenja, ugotavljali vizije ...'

Domžale, 10. 01. 2018 09.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.J./E.Č.
Komentarji
3

Domžalčani so začeli priprave na spomladanski del sezone. Trener aktualnih pokalnih prvakov Simon Rožman je za uradno spletno stran kluba govoril tudi o morebitnem odhodu iz kluba. Nekateri mediji so ga povezovali s hrvaškim prvoligašem Rijeko. Celjan je potrdil, da je bil v kontaktu s Hrvati, a zanesljivo ostaja v Domžalah.

Ugibanja o morebitnem odhodu k aktualnemu hrvaškemu prvaku Rijeki, ki so se v teh dneh pojavila v medijih, so še vedno aktualna. Kaj reči? "Ni skrivnost, da sem si ogledal njihovo zadnjo prvenstveno tekmo in da smo se po tekmi z njihovimi predstavniki zadržali in izmenjali veliko mnenj o prihajajočih izzivih, vizijah obeh klubov … Skratka, gre za krasne in odprte ljudi, kot pri nas v Domžalah. Pomembno se mi zdi po svetu hoditi z odprtimi očmi, saj smo mlad kolektiv in potrebno se je učiti na vseh področjih. Trenerji tako vseskozi iščemo poti, kako v čim krajšem času priti do želene igre in se pogovarjamo predvsem o delu na igrišču. Matjažu Keku sem iskreno hvaležen za vsak nasvet, ki je plod njegovih bogatih izkušenj in nespornega trenerskega znanja," je za uradno spletno stran Domžal povedal Simon Rožman.

Pred nami je ogromno dela, a imamo s sodelavci ogromno energije za uresničitev klubskih ciljev. Za nami je odlično leto, vendar se na spominih v nogometu žal ne živi. Kljub temu, da smo mlad kolektiv, premoremo že kar nekaj izkušenj, tako da bomo v nadaljevanju pozorni prav na vse malenkosti.

"Znotraj rumene družine imamo vedno odprt dialog o vseh stvareh. Tako pač delujemo. Tu se dobro počutim in če bi se kaj zgodilo, bi to že javno povedali in danes seveda ne bi prišel v službo v Domžale. S sodelavci smo imeli sestanek, na katerem smo definirali plan dela za prihodnje pripravljalno obdobje." Zadnji odhod Jureta Balkovca potrjuje kakovostno in načrtno delo. Je pred vami pester prestopni rok? "Športni direktor ima polne roke dela. Težko bo zadržati vse igralce, saj so v zadnjem letu pokazali veliko. Pripravljeni smo na več scenarijev. V tem trenutku lahko samo rečem, da imamo sestavljeno ekipo, s katero bi želeli v evropsko tekmovanje, kar je tudi tekmovalni cilj kluba. Prihodov ne načrtujemo, tako da so slednji odvisni predvsem od odhodov," je za uradno spletno stran rumeno-modrih še povedal 34-letni trener.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Fužinska banda
10. 01. 2018 16.28
+2
Kek ni kriv da je Reka slaba krivvoje vodstvo, ker je prodalo vse dobre igralce. Če prodaš moraš tudi kupiti kakšno dobro okrepitev.
olafur
10. 01. 2018 13.28
+1
A Kek ni več car v Reki, če zgubi naslednjih 100 tekem bi ga moral imet za trenerja
oxy.elite
10. 01. 2018 12.24
+6
Maribor, Rijeka, Domžale. Definitvno so to klubi, ki imajo trenutno največ dobe energije in potenciala v bivši jugi. Ne rečem da ostali delajo slabo, ampak se pa čuti vpliv politike in "kvazi" pametnjakovičev pri koritu, ki motijo delavni proces. Upam, da bo Rožman še dolgo v Domžalah, všeč mi je njihova preprostost in odprtost.