Prva liga Telekom Slovenije

Sorčan pri vrtnicah vzcvetel v enega najboljših vratarjev Prve lige in zdaj podaljšal do leta 2019

Nova Gorica, 12. 12. 2016 18.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Navijači Gorice so lahko v ponedeljek pozdravili veselo novico: vratar Grega Sorčan je podaljšal zvestobo "plavim" do konca maja 2019. "Grega točno ve, da ima moje polno zaupanje," je zadovoljen dejal predsednik kluba Hari Arčon, ki je zatrdil, da mlademu reprezentantu ne bodo postavljali ovir pred morebitnim prestopom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Vratar Gorice Grega Sorčan že lep čas sodi v sam vrh najperspektivnejših vratarjev v Sloveniji. 20-letni Gorenjec je tudi v tej sezoni Prve lige Telekom Slovenije nezamenljiv člen ekipe Gorice, ki pa ji kljub zanimanju bogatejših klubov v domovini ostaja zvest. Predsednik "plavih" Hari Arčon je s sodelavci v ponedeljek razkril veselo novico o uspešno sklenjenih pogajanjih za podaljšanje pogodbe z igralčevim agentom Bojanom Lazarevićem. Sorčan, vsaj na papirju, v Novi Gorici ostaja do maja 2019. "Resnično sem vesel, da smo se enotno dogovorili, kako naprej," je za uradno spletno stran kluba povedal Arčon. "Naša želja ni, da bi fanta zadrževali pri uresničevanju njegovih lastnih ciljev. Prav nasprotno, tudi cilji kluba so skladni z igralčevimi. Grega točno ve, da ima moje polno zaupanje in da si ga je tudi pošteno prislužil. Poudariti moram tudi korektno sodelovanje igralčevih zastopnikov, ki so izkazali spoštovanje do kluba."

Sorčan (z žogo) na septembrski tekmi z Olimpijo v Stožicah.
Sorčan (z žogo) na septembrski tekmi z Olimpijo v Stožicah. FOTO: Aljoša Kravanja

Sorčan, ki ga je spletni portal IBMW pred časom uvrstil na seznam najbolj nadarjenih nogometašev Evrope, je dodal: "Nisem Primorec, se pa tu resnično počutim kot doma. Odgovorno prevzemam svojo funkcijo v tem klubu in zaradi tega spoštovanje obstaja na obeh straneh. Prepričan sem, da bo prišel čas tudi za moj naslednji korak in takrat bomo zagotovo vsi zadovoljni. Še enkrat, zahvaljujem se ND Gorici za ponujeno priložnost in zaupanje."

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.