Prva liga Telekom Slovenije

Šporar pred prvo tekmo sezone: Ne bo nam lahko, a zanima nas le zmaga

Ljubljana, 18. 07. 2015 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Prvi napadalec ljubljanske Olimpije Andraž Šporar optimistično pričakuje uvodni prvenstveni obračun proti novogoriškemu prvoligašu, ki se bo začel nocoj ob 20. uri in ga bomo prenašali tudi na Kanalu A.

Napadalec Ljubljančanov Andraž Šporar o čem drugem, kot o zmagi zeleno-belih na uvodnem srečanju nove sezone Prve lige Telekom Slovenije, ne razmišlja: "Sicer nas čaka zahteven obračun, saj se vsi dobro zavedamo, da še nismo uigrani, kot bi si želeli. Moštvo Gorice bo prispelo v Ljubljano brez rezultatskega pritiska, od nas pa se pričakuje všečna igra in prepričljiva zmaga." Zmaji se od ponedeljka pripravljajo na svojega prvega nasprotnika, Šporar pa ne dvomi o zmagi nad Goričani. "V taktičnem smislu bomo skušali z agresivno igro hitro odvzeti žogo nasprotniku in ga s tem prisiliti v čim večje število napak, kar bi nam posledično prineslo več priložnosti za dosego zadetka. Glede na zahtevne pogoje, ki nas čakajo v soboto, ko naj bi se ogrelo nekje do 37 stopinj Celzija, bomo morali razumno razporediti moči. Ne smemo se zaletavati, saj bodo prave priložnosti prej sli slej prišle."

Andraž Šporar bo v naslednji sezoni kapetan Olimpije.
Andraž Šporar bo v naslednji sezoni kapetan Olimpije. FOTO: NK Olimpija Ljubljana
Priprave so bile naporne, a obenem uspešne in usmerjene v skupni cilj: "Poskušati osvojiti tri točke na vsaki tekmi. Z zmagovalno mentaliteto bomo lažje sledili zastavljenim ciljem, tisti osnovni pa je uvrstitev na mesta, ki prinašajo nastop v evropskih kvalifikacijah. Če pa se nam bo ponudila možnost še za kaj več, verjemite, da jo bomo zgrabili z obema rokama," je za uradno spletno stran ljubljanskega kluba še povedal 21-letni mladi slovenski reprezentant. Trener Olimpije Marijan Pušnik protiu Goričanom ne bo mogel računati na četverico poškodovanih nogometašev – Darka Brljaka, Aljaža Ivačiča, Denisa Klinarja in Roka Baskero.

Ne pozabite, tekme Prve lige Telekom Slovenije, v tej sezoni na Kanalu A!

Olimpija - Gorica logo
Olimpija - Gorica logo FOTO:
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

bogdajmir
18. 07. 2015 14.05
+2
Prvi fail neprenos otvoritvene tekme, drugi fail mega reklama za tekmo 4. in predzadnje uvrscene ekipe lani - bolj reven zacetek, upam da se izboljsa, nestrpno pricakujem komentatorje, upam da za par svetlobnih let prehitite rtvslo
mato333
18. 07. 2015 10.38
+1