Prva liga Telekom Slovenije

Spremembe v trenerskem štabu mladinskega pogona Olimpije

Ljubljana, 11. 01. 2018 09.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

NK Olimpija na uradni spletni strani sporoča, da je novi direktor mladinskega pogona in nogometne šole postal Milorad Mitrović, strokovni vodja pa Miloš Kostić. Z uradnim imenovanjem omenjenih se od mesta vodje mladinskega pogona in trenerja kadetov poslavlja Andrej Razdrh.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Miloš Kostić
Miloš Kostić FOTO: Damjan Žibert
Milorad Mitrović je diplomant beograjske Fakultete za šport, ki je že desetletja tesno povezan s Slovenijo. Poročen je namreč s Slovenko, tu živijo njegovi potomci, Ljubljana je tako že vrsto let njegov dom. V Olimpijo prinaša veliko znanja in izkušenj, ki jih je v svoji bogati trenerski karieri zbral predvsem v Turčiji.
Trener Igor Bišćan bo nogometaše zbral v ponedeljek, 15. januarja. Prvi del priprav bo Olimpija opravila v Ljubljani, kjer bo s slovenskimi in hrvaškimi klubi tudi odigrala tri pripravljalne tekme. Konec meseca tudi Ljubljančane čaka turški Belek, kjer bodo opravili ključni del priprav na spomladanski del sezone, sklepni del priprav sledi v Čatežu.

Tam je poznan predvsem po delu v članskem nogometu, manj znano pa je, da je imel veliko vlogo tudi  v gradnji klubskih piramid akademij turških klubov. "Želim pomagati klubu pri naporih, da se zeleno-bela nogometna šola dvigne na višji nivo. Cilj je razvoj mladih domačih nogometašev, ki bodo okostje Olimpijine prihodnosti tudi v članski konkurenci. Olimpijina šola se ne začenja z menoj, rad pa bi ji, tako kot nekdaj Nedeljko Gugolj in Radoslav Bečejac, tudi jaz pomagal in s tem pustil svoj pečat tudi v Ljubljani," je ob imenovanju povedal Mitrović, ki je v več kot 40-letni trenerski karieri deloval tudi na Cipru, v Kuvajtu in Kazahstanu. Vlogo strokovnega vodje šole bo od danes naprej opravljal Miloš Kostić. Njegova trenerska pot je v nogometnih krogih dobro poznana. Ljubljančan je nekdanji selektor slovenskih mladinskih reprezentanc, opravljal je vlogo pomočnika trenerja Slaviše Stojanovića pri Crveni zvezdi in v belgijskem Lierseju, nazadnje pa je 46-letni Kostić kot glavni trener deloval v Grčiji. V devetdesetih letih je dve sezoni tudi igral za zeleno-bele. "Z gospodoma Miloradom Mitrovićem in Milošem Kostićem Olimpija dobiva vrhunska strokovnjaka, ki dajeta klubu novo dimenzijo. Ne odstopamo od naše filozofije, da sta razvoj šole in igralcev ključna za Olimpijo," je povedal predsednik NK Olimpija, Milan Mandarić.

Milan Mandarić
Milan Mandarić FOTO: Damjan Žibert

Z novim imenovanjem se od mesta vodje mladinskega pogona in trenerja kadetov poslavlja Andrej Razdrh, ki se mu klub želi zahvaliti za ves trud in opravljeno delo ter mu želi obilo sreče in uspehov tako na športnem kot osebnem področju tudi v prihodnje. Mesto kadetskega trenerja bo do konca sezone prevzel Boštjan Miklič.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

dajno
11. 01. 2018 10.22
+4
Glede na imena in priimke bi mislil da pišejo o kakšnem srbskem klubu...
KOPITES
11. 01. 2018 12.11
-2