Prva liga Telekom Slovenije

Srebrnič pozdravil prvo zmago v sezoni: Pomembna je iz psihološkega vidika

Nova Gorica, 15. 08. 2017 15.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Aktualni slovenski nogometni podprvaki iz Nove Gorice so v petem poskusu le prišli do prve zmage v novi tekmovalni sezoni. Globoko v sodniškem dodatku so prišli do edinega gola na tekmi s Kidričevci in ubežali zadnjemu mestu prvenstvene tabele. Trener Miran Srebrnič je prepričan, da bo sedaj vsem skupaj veliko lažje.

Miran Srebrnič
Miran Srebrnič FOTO: 24ur.com

Novogoričani so bili ob Triglavu in Ankaranu doslej edini brez zmage v tej sezoni. Toda to so le dočakali na obračunu z Aluminijem, pa čeprav je dolgo kazalo, da se bosta ekipi razšli brez zadetkov. Globoko v sodniškem dodatku pa je pozornost gostujoče obrambe padla, kar je unovčil Rok Grudina za zmagoviti zadetek. Tako so se Kidričani še petič z Goriškega vrnili poraženi. "V prvem polčasu nismo bilo ravno najboljši, čeprav smo si priigrali nekaj priložnosti. Drugi del smo odigrali precej bolje. Vršili smo pritisk na nasprotnikovi polovici. Zadeli smo že na sredini polčasa, saj menim, da je bil tisti zadetek regularen. Ob koncu pa smo dobili poplačilo za naš trud. Za nas je to zelo pomembna zmaga. Tudi iz psihološkega vidika, saj je prva v prvenstvu. Ekipa bo še rasla, sposobni smo še boljših iger. S tremi točkami sem zelo zadovoljen," se je prve zmage v sezoni za uradno novogoriško spletno stran spomnil prvi trener Miran Srebrnič

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

alma10
15. 08. 2017 17.35
+1
Dajmo, Gorica. Pozna se odhod Bobna v Rusijo.