Prva liga Telekom Slovenije

Srebrnič napoveduje kadrovske spremembe: 'Smo še v pogovorih z nekaterimi nogometaši'

Nova Gorica, 08. 02. 2016 11.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener ND Gorice Miran Srebrnič je za uradno spletno stran kluba pokomentiral nastope varovancev na dveh prijateljskih dvobojih, ki so jih Novogoričani odigrali proti hrvaškemu prvoligašu Lokomotivi iz Zagreba (0:3) in sosedom iz Brd (5:1). Prvi trener kluba je napovedal nove kadrovske spremembe.

Miran Srebrnič
Miran Srebrnič FOTO: Damjan Žibert
Šef stroke Novogoričanov Miran Srebrnič je po nedeljskem dvoboju z Brdi posebej za nd-gorica.com podal oceno. Komentiral je tako nedeljsko tekmo kot tudi sobotno srečanje z Lokomotivo iz Zagreba. "Smo v fazi priprav, ko pride do nasičenosti zaradi številnih treningov. Noge so težke. Na tekmi proti Brdom so bili v igri in postavitvi kar dobro organizirani. V soboto proti Lokomotivi smo tri zadetke prejeli iz protinapadov, kar se nam ne bi smelo pripetiti. Res pa je, da je bil nasprotnik precej težji. Iz videnega lahko sklepam, da moramo proti močnejšim ekipam zaigrati bolj previdno. Če bomo igrali tako odprto, bomo hitro kaznovani. Temelj je dobra obramba. Na pravih srečanjih imamo dve, tri stoodstotne priložnosti, ki jih bomo morali izkoristiti."

Za uradni internet portal novogoriškega kluba je še dodal ''Tokrat smo dosegli kar pet golov, s čemer sem zadovoljen. Pred nami so še štiri tekme, kjer bo predvidoma vsak igralec dobil 90 minut. Smo še v pogovorih z nekaterimi nogometaši, tako da bomo videli, kako se bo pri sestavi ekipe razpletlo do pričetka prvenstva. Ta začetek že z nestrpnostjo pričakujemo.''

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.