Prva liga Telekom Slovenije

Stojić: Zaradi napačne interpretacije ne želim biti ob odličen odnos z g. Čeferinom

Ljubljana, 02. 10. 2015 21.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sosedski derbi med Domžalami in ljubljansko Olimpijo (1:1) je očitno prinesel še "tretji polčas", ki po besedah generalnega direktorja zmajev Ranka Stojića ni bil potreben. Pogled prvega operativca vodilne ekipe PLTS pa v uradnem klubskem sporočilu za javnost.

Športni direktor Olimpije Ranko Stojić.
Športni direktor Olimpije Ranko Stojić. FOTO: Damjan Žibert
V eni od zadnjih številk Športnega dnevnika Ekipa je izšel intervju s 56-letnim nekdanjim jugoslovanskim reprezentančnim vratarjem, v katerem je podal svoj pogled o aktualnem trenutku, derbiju z Domžalami in naposled o, kot piše na uradni spletni strani ljubljanskega prvoligaša, odličnem odnosu z vrhom Nogometne zveze Slovenije. Generalni direktor nogometnega kluba Olimpija Ranko Stojić, za klubsko spletno stran pojasnjuje zadnji medijski zaplet. "Po mojem zadnjem intervjuju v Športnem dnevniku Ekipa je prišlo do nepotrebnega verbalnega dvoboja, natančneje, zaradi napačne medijske interpretacije so nekateri deležniki moje odgovore razumeli kot svojevrsten napad, kar pa je daleč od resnice. Predvsem je bil najbolj sporen del, v katerem je avtor teksta zapisal, da sem se predsedniku NZS-ja Aleksandru Čeferinu na nek način potožil glede sojenja, ki smo ga deležni v Prvi ligi Telekom Slovenije. Kar pa še zdaleč ne drži. Resnica je ta, da sem o omenjeni tematiki govoril z enim od predsednikovih ožjih sodelavcev, vendar ne v smislu kritike oziroma poskusa kakršne koli oblike pritiska na krovno nogometno organizacijo. Znova moram poudariti, da imam z g. Čeferinom, kot tudi z njegovimi ožjimi sodelavci zelo korektne odnose. Verjamem, da avtor teksta tega ni storil nalašč, a vseeno želim razčistiti ta nesporazum, ki bi lahko prerasel v nepotrebno medijsko obračunavanje. V Olimpiji si prizadevamo gojiti maksimalno korektne odnose z vsemi deležniki v  slovenskem klubskem nogometu. Ponovil pa bom še enkrat, da je na splošno gledano sojenje v PLTS na zelo visoki ravni, napake pa so se in se še bodo pojavljale. Od tega, žal, ne  moremo ubežati," je celotno zadevo pokomentiral generalni direktor Olimpije, ter, tako trdijo v uradnem klubskem sporočilu za javnost, razčistil vse nejasnosti, ki so nastale po omenjenem intervjuju.

Vodilna ekipa PLTS se bo v 13. krogu pomerila s Krškim. Tekmo bomo v nedeljo od 17.30 prenašali na Kanalu A in VOYU.

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pa.daj
02. 10. 2015 23.45
+1
Mater hitro pometajo pod preprogo
User513426
03. 10. 2015 11.06
-1
poznamo vsaj še nenega tako hitrega če ne še hitrejšega z drigega konca slovenije
carli17
03. 10. 2015 11.33
+1
ja vem ,da misliš G.ZZ ,ki pa je že nekaj v fuzbalu dosegel naspram temu Stojiču ,ki je edino uničil FK RAD-BEOGRAD to je njegova edina lovorika v življenju
aki10
03. 10. 2015 11.55
+2
Tudi Stojić je kot vratar imel zelo lepo kariero...