Prva liga Telekom Slovenije

Trajkovski storil dovolj, da mu je Twente ponudil sodelovanje do leta 2019

Enschede, 19. 01. 2017 16.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Dejan Trajkovski se je minulo poletje preselil na posojo v nizozemski Twente. Levi bočni branilec se je v novem klubu izkazal, kar pomeni, da se ob Kamniško Bistrico ne bo (vsaj še nekaj časa) vrnil. Branilec je zadovoljil vsa pričakovanja novih delodajalcev in bo na stadionu De Grlosch Veste ostal vse do leta 2019.

Dejan Trajkovski je prepričal vodilne može Twenteja, da so mu ponudili dolgoročno pogodbo in za njih ne bo več nastopal kot zgolj posojen nogometaš.
Dejan Trajkovski je prepričal vodilne može Twenteja, da so mu ponudili dolgoročno pogodbo in za njih ne bo več nastopal kot zgolj posojen nogometaš. FOTO: Damjan Žibert

Dejan Trajkovski je k dvakratnim državnim prvakom iz Domžal prestopil januarja 2015 in v rumene dresu odigral 44 prvenstvenih, 6 pokalnih in 5 evropskih tekem. Čeprav je v članski konkurenci dobre tri sezone odigral že v Mariboru, je šele v Domžalah dosegel svoj prvi gol v Prvi ligi Telekom Slovenije. To mu je uspelo 1. avgusta 2015 v ljubljanskih Stožicah proti Olimpiji. Zelo pomemben zadetek pa je dosegel tudi v letošnji evropski sezoni. Na gostovanju v Belorusiji je proti Soligorsku poskrbel za neodločen izid 1:1. Iz vrst NK Domžal so se takoj odzvali in njihovemu nekdanjemu igralcu zaželeli vso srečo v nadaljevanju nogometne kariere, ki bo, kot kaže vsaj nekaj časa potekala na Nizozemskem.

"V klubu so me zelo dobro sprejeli, tako s strani soigralci kot ljudi v klubu. V klubu se dobro počutim, imamo tudi sijajne navijače. Z dozdajšnjimi igrami v klubu sem zadovoljen, trudim pa se, da bi igral še bolje in si priboril status standardnega člana slovenske reprezentance," je za klubsko spletno stran povedal Trajkovski, ki je imel svoj debi v dresu slovenske izbrane vrste v kvalifikacijah za nastop na SP 2018 novembra na Malti, ko je Slovenija zmagala z 1:0.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

degenos
20. 01. 2017 15.47
to dejan.....sam tko dalje