Triglavani 'prišli na okus' ob koncu jeseni: 'Dokazali smo, da smo konkurenčni vsem'

NK Triglav Kranj je v pred dnevi prišel še do tretje zmage v PLTS in s tem do 14. prvenstvene točke. Mnogi niso verjeli, da lahko Kranjčani iz Velenja odnesejo zmago, a bordo-beli so že nekajkrat dokazali, da jih nikoli ne gre odpisati. Pred njimi je najvažnejša tekma jeseni proti sosedom na prvenstveni tabeli iz Ankarana.

Triglav Kranj - Olimpija Ljubljana - 10

Kapetan Triglava in porvi vratar Elvis Džafić. (Foto: Miro Majcen)

"V zadnjih mesecih, morda celo v celotnem jesenskem delu sezone, precej bolje igramo v gosteh, razloga za to pa res ne poznam prav dobro. Tako je bilo tudi tokrat, ko smo v Velenju prišli do sila pomembne zmage, s katero držimo priključek z vsaj osmim mestom," je uvodoma za uradno spletno stran edinega gorenjskega prvoligaša dejal Dejan Robnik, vezist Triglava. Zmaga z 2:1 je bila zaslužena in ogledalo dogajanja na terenu. "Tekma je bila težka, a to smo pričakovali. Nenazadnje je Rudar pri vrhu prvoligaškega tekmovanja, mi pa smo bili na visoki ravni, borbeni in učinkoviti. Dokazali smo, kar govorimo že dolgo, da smo konkurenčni vsem, a nikakor na ne uspe sestaviti serije pozitivnih rezultatov," se je izkušeni Robnik za uradno klubsko spletno stran še enkrat spomnil tekme z Rudarjem. "Trenutno smo na devetem mestu, a menim, da nas realnost vodi malce višje, vsaj na osmo mesto, od katerega imamo dve točki in tekmo manj. Veliko bo odvisno tudi od zadnje tekme, ob koncu tedna gostujemo pri Ankaranu, kar bo pomemben obračun, saj so gostitelji zadnji na tabeli," se je k zadnji tekmi jesenskega dela že obrnil Robnik, ki je odigral vseh 18 jesenskih tekem in dosegel zadetek.

Siniša Brkić

Siniša Brkić v Kranju opravlja dvojno funkcijo trenerja in športnega direktorja kluba. (Foto: Damjan Žibert)Pasica PLTS

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
stonickni 06.12.2017 17:40:13
Ja, junaki! Pod vodstvom mojstra žara ste res konkurenčni vsem! Po 18. krogih Imate več kot trikrat manj točk kot Maribor.
Več komentarjev