Prva liga Telekom Slovenije

Triglavu bo v boju za obstanek pomagal napadalec Podlogar

Kranj, 29. 09. 2017 09.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Kranjski Triglav v nadaljevanje PLTS vstopa močnejši za novega nogometaša. Član Orlov je postal Matej Podlogar, 26-letni napadelc, ki je stari znanec slovenskih igrišč. Vodstvo kluba je pred dnevi odpustilo trenerja Tončija Žlogarja, na njegovo mesto pa je sedel Siniša Brkić, ki opravlja tudi funkcijo športnega direktorja.

Matej Podlogar je med drugim nekaj časa igral tudi za Domžale.
Matej Podlogar je med drugim nekaj časa igral tudi za Domžale. FOTO: Miro Majcen
"V Triglav sem prišel le z eno željo, kar najbolje pomagati ekipi. Posameznik ne pomeni prav nič, če ekipa ni uspešna in le z rezultati se bom tudi sam pokazal v lepi luči. Sam bom dal vse od sebe, pokazal bom maksimalno borbenost, zavedam pa se, da se od mene pričakujejo zadetki," je ob podpisu pogodbe za uradno spletno stran kluba dejal Matej Podlogar.
Tekmo 11. kroga PLTS med Mariborom in Triglavom bomo v soboto prenašali na Kanalu A. Začnemo ob 20. uri.

"Matej je bil naša želja že pred tem, na koncu se je izkazalo, da smo ga vendarle uspeli zvabiti v našo sredino. Gre za izkušenega in preverjenega nogometaša, ki je povsod pustil sled dobrega in moštvenega igralca. Vsekakor pričakujemo, da bo izboljšal realizacijo iz igre, in da bo razbremenil Mateja Poplatnika in ostale napadalce," pa meni športni direktor in trener kluba Siniša Brkić. Podlogar je mladinski nogomet igral pri ljubljanskem NK Interblock, kjer je tudi okusil članski nogomet. V slovenskem prvoligaškem tekmovanju je igral v NK Rudar Velenje, NK Domžale in NK Celje, pred novo sezono pa je odšel v Grčijo. V najmočnejšem slovenskem klubskem tekmovanju je odigral 170 tekem in dosegel 35 golov, za mlado reprezentanco Slovenije je zbral pet nastopov in enega za člansko.

Novopečeni član bordo-belih bo pravico nastopa imel že v soboto ob gostovanju NK Triglav Kranj v Ljudskem vrtu pri NK Maribor. Tekmo bomo od 20. ure naprej prenašali na Kanalu A.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

walter2
29. 09. 2017 10.17
+0
Še en "Slovenec"!