Prva liga Telekom Slovenije

FOTO in VIDEO: Brez zmagovalca na vročem derbiju v Domžalah

Domžale, 26. 09. 2015 16.14 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 6 min
Avtor
T.Š./Ž.L.
Komentarji
104

V derbiju 12. kroga Prve lige Telekom Slovenije sta se v Športnem parku v Domžalah, merila trenutno tretje uvrščena ekipa iz Domžal in vodilna Olimpija. Razburljiva tekma, se je končala z rezultatom 1:1.

Več videovsebin
  • Vrhunci tekme Domžale-Olimpija
    03:11
    Vrhunci tekme Domžale-Olimpija
  • Vrhunci tekme Celje - Luka Koper
    03:23
    Vrhunci tekme Celje - Luka Koper
  • Vrhunci tekme Zavrč - Rudar
    03:16
    Vrhunci tekme Zavrč - Rudar

Ob Kamniški Bistrici sta se pomeriili  trenutno najbolj vroči ekipi v domačem prvenstvu. Obe se lahko pohvalita z odličnimi obrambami z izvrstnima vratarjema na čelu. Prav tako izstopa podatek, da sta to ekipi, ki imata trenutno najboljše razmerje med danimi in prejetimi zadetki. Domžale so na +9, Olimpija kar na +23. Vendar v tekmo prihajata z različnima popotnicama. Domžalčani z veliko točko iz Ljudskega vrta na krilih izvrstnega Nejca Vidmarja, Olimpija pa v srečanje prihaja rahlo ranjena po šele drugem porazu v sezoni, doma jih je namreč premagal Zavrč.

Na igrišču je potekala borba za vsako žogo
Na igrišču je potekala borba za vsako žogo FOTO: Aljoša Kravanja

Obe moštvi sta začeli dokaj živahno, vendar vseeno z veliko mero previdnosti. Prvi so do strela prišli gostje, ko je v 5. minuti iz razdalje sprožil Lucas Ontivero, vendar ni ogrozil domačega vratarja Nejca Vidmarja. Tekma se je v nadaljevanju precej umirila. Domžalčani so se zadovoljili z branjenjem in hitrimi protinapadi, ki pa niso prinesli nevarnejše priložnosti. Na drugi strani Ljubljančani, kljub terenski premoči niso uspeli streti strnjenih vrst domače ekipe. Resnejših priložnosti si do 25. minute ni pripravila nobena od ekip.

Tekma je še naprej potekala v zaspanem ritmu brez nevarnejših akcij. V 38. minuti je vendarle prišlo do spremembe rezultata. Ezekiel Henty je prevzel žogo na sredino in po levi strani povelekel povsem do gol-avt črte in nato poslal krasen predložek na prvo vratnico, kjer je bil pravočasen gostujoči kapetan Andraž Šporar in z glavo matiral Vidmarja. Z osmim prvenstvenim golom je Šporar sedaj sam na vrhu lestvice strelcev. Do konca polčasa so tudi domači uspeli sestaviti nevarnejšo akcijo, in sicer do strela je prišel Matic Črnic, vendar kot je bil preslab, da bi premagal Aleksandra Šeligo.

Henty je odlično podal Šporarju za zadetek
Henty je odlično podal Šporarju za zadetek FOTO: Damjan Žibert
Drugi polčas sta na igrišče stopili nespremnjeni enajsterici. Podobno kot prvi polčas se je drugi nadaljeval v istem slogu, z veliko igre na sredini igrišča in malo pravih priložnosti na obeh straneh. Domžalčani so vendarle sestavili nevarnejšo akcijo, in sicer  v 56. minuti je do strela prišel Darko Zec, toda gostujoča obramba je uspela strel blokirati, Šeliga je deloval že premagan. V nadaljevanju je zopet pobudo na igrišču prevzela Olimpija in preko Ontivera skoraj podvojila svoje vodstvo, vendar je bil zopet na pravem mestu izvrstni Nejc Vidmar.

Domžalčani so v 65. minuti vendarle prišli do željenega zadetka in sicer preko avtogola. Darko Zec je streljal znotraj kazenskega prostora in zadel naravnost v Dejana Kelharja, od katerega se je žoga odbila za hrbet nemočnega Šelige. Po izenačujočem golu so gostje silovito pritisnili in preko Šporarja dvakrat nevarno zapretili. V 70. minuti si je veliko neumnost privoščil Nemanja Mitrović, glavni sodnik Mitja Žganec mu je pokazal neposredni rdeči karton potem ko je izgubil živce in porinil Gabra Dobrovoljca. To je bil sploh prvi karton na tekmi (!).

Sumljivo razveljavljen zadetek

Po izključitvi Mitrovića so Domžalčani zaslutili svojo priložnost in silovito pritisnili na vrata gostov in v 75. minuti celo prišli do vodstva preko Slobodana Vuka. Toda sodniki so gol zaradi domnevnega prekrška v napadu razveljavili. Do konca srečanja sta obe ekipi imeli priložnost za zmago, vendar sta tako domači Vidmar, kot gostujoči Šeliga, opravičila, zakaj sta najboljša vratarja prvenstva. Domžalčani so tako osvojili svojo 21. točko v letošnji sezoni. V vodstvu ostaja Olimpija, ki je po 12. krogih zbrala 26 točk.

Postavi:
Domžale: Vidmar, Skubic, Dobrovoljc, Horič, Trajkovski, Zec, Husmani (Horvat/56.), Črnic, Majer (Podlogar/84.), Ndiaye (Požeg Vancaš/66.), Vuk

Olimpija: Šeliga, Fink, Kapun, Mitrovič, Bajrić, Ontivero (Zarifović/74.), Matič, Kelhar, Mimoun (Ricardo Alves/87.), Henty (Mariotto/90.), Šporar

Glavnik Sodnik: Mitja Žganec

Izid:
Domžale - Olimpija 1:1 (0:1)

Kelhar 66/ag.; Šporar 38.

Celjani ostajajo prikovani na dno lestvice
Celjani ostajajo prikovani na dno lestvice FOTO: Miro Majcen
Grofi v izdihlajih tekme do točke proti Koprčanom.

Ekipi sta dvoboj začeli dokaj previdno, tako da so gledalci prvo lepo priložnost videli šele v 29. minuti, ko je Ivan Firer že preigral koprskega vratarja Vasjo Simčiča, a nato zadel le zunanji del mreže.Štiri minute pozneje pa so Primorci povedli, potem ko je z 20 metrov sprožil Leo Štulac, žoga je na poti do vrat spremenila smer in tako presenetila Matica Kotnika. V drugem polčasu je prvi zagrozil Davor Škerjanc, ki je po odbiti žogi poskusil z lobom ugnati Kotnika, na golovi črti pa je zadetek preprečil Marko Krajcer.
V 75. minuti je Valon Ahmedi malo premalo natančno meril s tako imenovanimi škarjicami, v 90. minuti pa je do izenačujočega zadetka poskusil priti še Milan Spremo, a je bil njegov strel od daleč preslab za Simčiča. Zato pa je v četrti minuti sodniškega dodatka Enis Đurković poskrbel za domačo točko, po tem ko je sprožil z 20 metrov.

Celjani kljub osvojeni točki ostajajo prikovani na dno lestvice, Koprčani so dve mesti višje na osmem mestu.

Izid:
Celje:Koper 1:1 (0:1)
Đurković 90.; Štulac 33.

Nogometaši Zavrča so v odlični formi
Nogometaši Zavrča so v odlični formi FOTO: Damjan Žibert

Zavrč po drami, petič zapored slavil

Zavrčani, pri katerih je na domačem igrišču prvič zaigral Albert Riera in pustil dober vtis, so zmagali še petič zaporedoma. Tokrat so se za tri točke morali zelo potruditi proti ambicioznemu Rudarju, ki je povedel in dobrih pet minut pred koncem izenačil, a na koncu ostal praznih rok in v spodnjem delu lestvice.Gledalci so v prvem polčasu spremljali všečno predstavo z nekaj več razburljivimi dogodki pred vrati Rudarja. Toda ta je prvi resneje zagrozil, in sicer je v 15. minuti Jaka Ihbeisheh prišel do žoge hitreje od vratarja Pavola Bajze, jo podal do Amerja Krcića, ki je meril z desetih metrov, toda ob hipni odsotnosti vratarja se je izkazal Davor Rogač.


Domači so prvo lepo priložnost imeli v 21. minuti, ko je Francesco Tahiraj iz ugodnega položaja po globinski podaji meril nenatančno. Minuto pozneje je po podaji Stefana Petrovića, Rok Zorko pred vrati preusmeril žogo, a zadel vratnico. Velenjčani so do vodstva prišli v 57. minuti, ko je zadel Ivan Knezović po podaji Stjepana Babića. V 66. minuti je Bajza obranil strel Klemenu Bolhi, dve minuti zatem pa so gostitelji izenačili, potem ko je Albert Riera lepo podal do Lovra Cveka, ki je žogo potisnil v mrežo. Le malce zatem je moral Matej Radan posredovati po poskusu Aleksa Pihlerja, ki pa je do zadetka prišel v 79. minuti, ko je v mrežo preusmeril žogo po podaji z desne strani.


Toda drame v Zavrču še ni bilo konec. Velenjčani so se vrnili v igro že v 84. minuti, ko je Damjan Trifković zadel s prefinjenim strelom z roba kazenskega prostora. Toda strelec tega zadetka ni dočakal konca tekme na igrišču, saj je v 90. minuti moral iz igre zaradi drugega rumenega kartona. Zavrčani so številno prednost unovčili, v drugi minuti sodniškega dodatka je Pihler v mrežo pospravil odbito žogo po prostem strelu za končnih 3:2.

Izid:

Zavrč:Rudar 3:2 (0:0)

Cvek 68., Pihler 79., 92; Knezović 57., Trifković 84.

RK: Trifković 90.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (104)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MaunelNeuer
28. 09. 2015 12.36
-6
najprej zavrč, zaj še domžale.....ja ja žabarčki počasi zgublajo krila
User513426
28. 09. 2015 13.27
+4
MaunelNeuer
28. 09. 2015 15.02
-3
šmajser1
28. 09. 2015 07.19
-5
Olimpija tone.....pocasi a zanesljivo.
aki10
27. 09. 2015 15.13
+10
Dobr je, z igralcem mn smo osvojil piko proti zelo dobrim Domžalam, ostajamo prvi, gremo dalje!!Ajde folk nafilimo Stozice nasledno nedeljo!!!! VSI ZA SAMPIONE ZELENE!!! OLIMPIJA LJUBLJANA!!!
zriki
27. 09. 2015 18.32
+4
MaunelNeuer
28. 09. 2015 12.36
-2
User513426
28. 09. 2015 13.28
MaunelNeuer
28. 09. 2015 15.02
-1
zriki
28. 09. 2015 15.42
+2
kdor je gor rasel še z jugo ligo kot sem sam, ve, da je zelo nerealno in butasto, verjeti, da Olimpija ne bo padla v formi, celo sezono je nemogoče igrat na visokem nivoju, to je dokazal že vsak klub, po parih dobrih tekmah se je še vsak vrnil na svoje staro mesto, tudi Olimpija se bo spet dvignila, v to ne dvomim, in nikoli nisem
devede
27. 09. 2015 11.36
-3
Rdeci karton zasluzeno!Ni slo za odbivanje ampak je bil udarec.Igra sama katastrofa,da o igriscu ne govorim.
Uporabnik113089
27. 09. 2015 11.20
+12
Zelo borbena in lepa tekma, ki jo je uničil glavni sodnik. Kdo delegira te nesposobne sodnike? Žganec je na ravni sodnika za sojenje tekem U8. Najprej je 70 minut toleriral malce preveč moško igro. Nevarni štarti so se vrstili, a šele Mitrović je videl rdeče (prvi karton na tej tekmi), ker je malce odrinil nasprotnika. Prekršek za rumenega in nič več. Sodnik Žganec ki bo, za ponovno sojenje derbijev slovenske lige, moral pojesti še zelooo veliko žgancev, je svojo napako pozneje kompenziral, ko je Domžalčanom razveljavil popolnoma regularno dosežen zadetek. Možakar, ki je analiziral sojenje po tekmi, se je tudi malce zgubil in stopil v bran sodnika. Govoril je nekaj o prehitku (ki mi ga tudi po 50 .ponovitvah posnetka ni uspelo videti) in pravilno razveljavljenem zadetku....
šmajser1
28. 09. 2015 07.22
Ja, to pa so nasi neuceni, pa pacarski sodniki.......sciti pa jih se sodniska zveza....namesto, da bo si napake sankcionirale
Mungos2
27. 09. 2015 11.03
+6
zriki, pa je tudi ta tekma šla mimo. Najbolj me je motilo to, da so bili kar trije sodniki iz Ljubljane in Matoz na Vip tribuni. Vsaka čast pa navijačem !!!
zriki
27. 09. 2015 18.30
+3
ja, kaj pa vem, verjetno so rekli klinc, ker so pač oboji blizu pa naj bodo še sodniki iz Lj., lahko bi bil vsaj kakšen iz Domžal ali okolice, če so že tako razmišljali, ah sam tega Matoza videt ne morem, upam samo, da ne navija za Olimpijo, ker bom bruhal
Mungos2
27. 09. 2015 19.40
+0
Verjetno navija za Olimpijo njegova denarnica !!
zriki
27. 09. 2015 20.12
+0
MakeItSimple
27. 09. 2015 10.59
+3
No, pa si je Pušnik po dvanajstem krogu le omislil drugo srajco :-)
Stajerci007
27. 09. 2015 10.49
+3
Pričakovano je tak scenarij... olimpija ni mogla non stop igrat na takem nivoju.... Padec je bil neizbežn.... Včeraj so na koncu še srečni lahko bli s točko... Bi se lahko tudi huje končalo... Dans je zmaga Maribora nuja in zmanjšanje zaostanek na 7... 7 to ni nič v primerjavi kak slabo so igrali do zdaj.... Dokler smo v Zoni cca. 10-12 pik pred spomladjo je vse v mejah normale... Spomladi da tak ko vsako leto do zdaj postavimo stvari na svoje mest... Sej veste kak gre spomladi.... Lep pozdrav
expert100
27. 09. 2015 11.21
+1
Seveda do sedaj ko ste igrali v Evropi, letos ne igrate in bi lahko stvari postavili na svoje mesto že jeseni a imate slabo ekipo in povprečnega trenerja, morda pomladi a bo potreben vložek v ekipo vsaj 1mio do 2mio.
buenos1
27. 09. 2015 11.28
+3
cilj olimpije pred sezono - uvrstitev v evropo....a uvodne tekme so pokazale, da so sposobni ter da si zaslužijo veliko več. Zdaj je samo vprašanje, po kakšnem ključu to izpeljat. V preteklosti smo videli, kako zaho ni izbiral sredstev manipuliranja preko medijev. Mogoče so se pa naši tudi na tem področju kaj naučili. Ne osvaja se prvenstvo samo na travnati površini
Armonia
27. 09. 2015 11.33
+0
Maribor je zrel za drugo ligo, kva teb ni jasn? Ce bi me lahko dal trener Krskega danes v igro jim dam takoj dva gola, obremba pojma nima.
Chelsea1991
27. 09. 2015 11.38
-3
a zato so na zadnjih 3 tekmah dobili enako število golov kot super močna lolimpija, s tem da so si dva dali sami, proti bežigradu pa so enega neupravičeno razveljavli ?? tolko o tem kdo ma slabo obrambo
Stajerci007
27. 09. 2015 11.38
+5
Expert.... se strinjam stabo... ampak veš kak je .. šalabajzari ne znajo mirno jeseni skozi pripeljat pa je kak je.... buenos.... prav maš... rabite človeka kot je Zaho.... ded se je tega vsega naučil v velikih klubih in ve kak gre ta stvar... res je mela olimpija začetni zalet... ampak moraš vedet da pride do utrujenosti, poškodb.... tu se pa pol vidi rutina ki jo nabereš skozi čast.. me pa veseli da ste definitivno na pravi poti.... Armonija... seveda kavč napadalec... zato pa pišeš po forumih pa maš čas kr si tak dober v napadu... Lep pozdrav
Armonia
27. 09. 2015 12.09
+2
Razocaran sem samo, da jim Olimpija v Mariboru ni dala 7 golov, ker realno so bili zreli za to. Olimpija je bila kar malo presenecena, da vodi ze 3:0, zadovoljili so se s tem in zgubili zalet. Kot trener bi jih gonil do 10:0. Ce obramb Maribora ne dobi gola, to ne pomeni, da je dobra, to pomeni, da so meli drugi slab dan ali pa imajo preslabe napadalce. Vsak, ki ima vsaj malo talenta pa jih preluknja. Drugace ne more biti. Ce zamenjajo celo obrambo, bodo mogoce se 3.
buenos1
27. 09. 2015 12.23
+1
stajerci007... zato sem že enkrat napisal, da rastemo, in to šteje. kako veliki smo, bomo pa videli junija 2016
Chelsea1991
27. 09. 2015 12.39
-4
seveda, a maribor pa ni imel slabega dneva proti olimpiji a ne, realnost je 4:1 konec aprila, ne pa tale 0:3, seveda se težko sprehajat v napadu če sta igrala dva ofenzivca v obrambi, no saj oktobra ko bosta igrala rajčevič in šuler namesto mertlja in boharja bo pa "malo" drugačna zgodba
Armonia
27. 09. 2015 13.20
+2
Ce bo res igral Suler, bom stavil fix na 3,4, in 5:0 za Olimpijo Ce bo res igral, je to zicer. Hvala za informacijo
Chelsea1991
27. 09. 2015 13.47
-1
no potem pa stavi in ne lapaj tolko, itak ne boš stavil in tud na tekmi te nebo, samo tu si glasen cel čas
Stajerci007
27. 09. 2015 14.58
-2
glej ..prvo tekmo je olimpija zasluženo dobila... največji hendikep je bil odsotonost Petra.... On nebi Hentija spusto mimo po boku ko Bohar.. Ded je šolal Bohara.... Že drugi mesec v ljubljani bo druga zgodba... to vam oblubimo.....
Armonia
27. 09. 2015 15.16
-1
S to obrambo nikoli. Razen, ce mislite dat 6 golov. To pa ne vem, kdo bi jih dal. "Hitri" Tavares? Enega se mogoce pa se tega po pomoti.
RayManzarek
27. 09. 2015 10.14
+2
OL se počasi pozna, da so njihovi 3-4 glavni igralci že utrujeni (čeprav igrajo dobro) in da prestoali, kljub trudu, nimajo dovolj izkušenj. Prav tako tudi drugi klubi igrajo proti OL bistveno bolj motivirano/agresivno, ker so zaznali, da OL letos ni lahki zalogaj. Rezultat 1:1 je sicer pravičen, bi pa bilo OK, da bi DOM zmagale, ker bi liga bila še bolj zanimiva in bi v spomladi imeli 3 klube v boju za prvaka. Žal se GO pozna, da je lani bila na robu in da letos ne bi bilo realno pričakovati boj za top 3, ZAV pa že nekaj sezon igra toplo/hladno - nepredvidljivo in nekonstantno. Glede MB pa je danes sucerena in visoka zmaga nuja, ker trener in igralci so imeli dovolj časa za spoznavanje in katarzo. Konkretno bo potrebno graditi ekipno igro, ker vsak za sebe igra OK, kot ekipa pa so za en dr.k. V zimskem pres.roku pa zamenjat golmana, ojačat obrambo in napad ter s palico preganjat ostale. PS: spet po dolgih letih klejem med tekmami MB in s tem treniram moj kardio-vaskularni sistem:(
expert100
27. 09. 2015 11.24
+2
upam, da do pomladi ostaneš živ brez infarkta že za danes ti priporočam veliko mero persena in vsaj dve urni sprehod pred tekmo z Krškim.
RedRooster
27. 09. 2015 12.16
-1
Dober komentar Ray! Za ligo je dobro, da imajo tudi navijači vseh ostalih klubov trening kardio vaskularnega sistema!
RayManzarek
27. 09. 2015 19.12
@Expert: že jem persen kot kiki-riki bonbone:) tekma za popiz.it
BayernGomez
27. 09. 2015 10.10
+1
Dtagahe baje si izjavil da ti je fenningerca všeč je to res sicer pa menjaš letne čase trenutno je jesen in ne zima
monika raikonnen
27. 09. 2015 08.51
-5
hahhahhahah 24 .10 pa pridejo na svoj racun 5-razredniki se pravi vi hahahhahahaah
t2gator
27. 09. 2015 08.36
+9
Gol sploh ni bil razveljavljen zaradi domnevnega prekrška Vuka, ampak zaradi prepovedanega položaja v trenutku podaje, kar je stranski takoj signaliziral, Žganec pa debelo zamudil ! Vuk je dobil nato rumeni karton zaradi ugovarjanja ! Za zmedo je kriv TV komentator, ki je zamudil začetno situacijo in nato sadil buče o prekršku ! Po moje so sedaj ravno zaradi tega v posnetku namenoma izpustili ta dogodek !
t2gator
27. 09. 2015 08.53
+2
Rdeči karton je bil povsem na mestu, pa čeprav je Dobrovoljc filmsko odreagiral, kajti Žganec je kaznoval namen, drugače pa se je glavni sodnik kar malo izgubil !
User513426
27. 09. 2015 11.01
+0
če je že dal za namen rdeči karton bi moral tud dobrovoljc za namerno pošiljanje žoge stran od prekrška dobiti najmanj rumeni karton. se pa strinjam da se je tud žganec zgubu isto ko jug avgusta
Chelsea1991
27. 09. 2015 11.40
-3
boga lolimpija spet so jo oropali, a o drugem rumenem kartonu šporarju pa spet ne duha ne sluha a ne haha, igra s komolcem je avtomatsko rumeni karton ne glede na to v keri minuti tekme ali na kateri polovici je storjen...tako da ja, sodnik je oropal, ampak ne bežirad temveč domžale
infostriker
26. 09. 2015 22.22
+9
Zavrč pa trga!
buenos1
26. 09. 2015 22.12
-1
sodnik se je mal zgubu danes...neupravicen rdec kompenzira z razveljavitvijo gola...preden govorimo o neki navezi,pocakajmo jutrisnjo tekmo v Krškem...drugače pa tudi ni slab remi z edinim konkurentom za naslov
FC Chelsea2
26. 09. 2015 21.51
-4
katastrofa samo remi za tako visoko letečo ekipo kot je olimpija trener pušnik če bo tole šlo takole naprej mislim da ne boš preživel zime pri olimpiji ker oni računajo da se čez noč da delatičudeže in verjetno že sanjalo o državnem prvaku pa ne samo to oni mislim da že kr vidijo kako bodo prišli v ligo prvakov sam očitno se še niso zbudili iz teh sanj
User513426
27. 09. 2015 11.06
+1
kje je že chelsea. aja v sredinei druge polovice lestvice. raje se posveti svojim bi bilo bolje, kot da trosiš bedarije o drugih ekipah. kar se letenja tiče pa to non stop govorite o tem štajerci ostali s(m)o na realnih tleh
BayernGomez
26. 09. 2015 21.04
+0
Chelsea1991 nismo mi vi ki vedno iščemo izgovore drugače pa bayern super sicer ti je pa eden izmed chelseajevih fanov povedal da delaš sramoto chelseaju no sej nimam nič proti njim jo lahko delaš samo da jo bayernu ne
Mike81
26. 09. 2015 20.51
+1
jao prou smesen je gledat te komentarje kako se bockate ljubljancani - stajerci kdo je boljsi pa kdo bo prvak ...na koncu bo pa cist nekdo tretji :)
zriki
26. 09. 2015 21.04
-1
Mike81
26. 09. 2015 21.07
-1
MakeItSimple
27. 09. 2015 11.02
+0
BayernGomez
26. 09. 2015 20.35
+5
Chelsea1991 ja kako pa kaj chelsea vidim da muriju glih ne gre
Chelsea1991
26. 09. 2015 20.41
-5
kako pa kaj bayern, a boste z nameščanjem tekem in nakupom čisto vseh kvalitetnih igralcev od drugih nemških klubov celo prvaki v tisti ligi na nivoju 1.snl ?
bovin
26. 09. 2015 20.14
+1
Čeferinova nzs lepo delegira sodnike ljubljančana olimpiji, KOT ZANIMIVOST PA JUG OD TISTIH DVEH RDEČIH KARTONOV NE SME VEČ SODIT OLIMPIJI NK MARIBORU PA JE ŽE 4 KRAT IZ VESOLJA VIDENI MAFIJSKI POSLI NAVEZE NZS-BALKANEC MANDARIČ -JANKOVIĆ
lenoritis86
26. 09. 2015 20.03
+1
in olimpija počasi popušča in se vrača na mesta kjer je bla
Limonin sok
26. 09. 2015 20.06
+3
še vedno smo prvi, in ostajamo tud po tem krogu ;) tko k maribor ostaja peti
lenoritis86
26. 09. 2015 20.07
+1
ma kaj mene zanima maribor???govorim o olimpiji iz kroga v krog do novega leta bodo tretji za maribor me pa ne zanima
Limonin sok
26. 09. 2015 20.10
-2
ja kdo te pa zanima, aja v nos ti gre, ker je olimpija prva..BUTTHURT haha jokica v jok pa na drevo, KER SMO PRVI
1xy
26. 09. 2015 20.12
+6
vau.......kaj so danes že dvigovali pokal, al zakaj taka euforija????
lenoritis86
26. 09. 2015 20.15
+4
Limonin sok zanima me moj koper ki je na dnu z eno najslabših sezon v prvi ligi pa še popovič se vmešava
lenoritis86
26. 09. 2015 20.17
+3
aja to besedo jokica ne vem kje jih pobiraš ma mislim da nimaš več kot 12 let
zriki
26. 09. 2015 20.23
+2
ja tud meni se čudno zdi, kako je koper padel
lenoritis86
26. 09. 2015 20.36
+6
osvojijo dva pokala zapored proti mariboru zdej se pa mučijo s krškim in podobnimi
MaunelNeuer
28. 09. 2015 12.38
zriki čudno se ti bo zdelo tudi ko e boste več prvi ;)
zriki
28. 09. 2015 15.44