Prva liga Telekom Slovenije

Velenjčani močnejši za Vukliševića in Pušaverja

Velenje, 27. 06. 2017 20.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po tem ko so v velenjskem prvoligašu na enoletno posodo dobili nogometaša ljubljanske Olimpije Jakoba Novaka in Sandija Ćoralića, bo strateg Rudarja Marijan Pušnik v novi sezoni lahko računal tudi na usluge dvojca iz Krškega Damjana Vukliševića in Roberta Pušaverja.

Čeprav je po odhodu osrednjega branilca Jeana-Clauda Billonga v vrste aktualnega državnega prvaka Maribora in vse glasnejših govoricah o odhodih še nekaterih nosilcev igre iz minule sezone (Glavina, Vrućina, Mary) kazalo na precejšnje kadrovsko osiromašenje pri velenjskem prvoligašu, so v vrstah Rudarja, ki jih bo v novi sezoni vodil prekaljeni Marijan Pušnik, začeli skrbeti tudi za rubriko prihodi.

Trener Velenjčanov Marijan Pušnik bo v novi sezoni vodil zelo spodobno zasedbo.
Trener Velenjčanov Marijan Pušnik bo v novi sezoni vodil zelo spodobno zasedbo. FOTO: POP TV

Tako bodo v zeleno-črni opravi v naslednji sezoni igrali posojena nogometaša Olimpije Jakob Novak in Sandi Ćoralić ter dvojec, ki je prišel iz Krškega, Robert Pušaver in Damjan Vuklišević. "S soigralci sem hitro našel skupen jezik, uvodni občutki pa so fenomenalni," je bil kratek in jedrnat novi bočni branilec "knapov" Rober Pušaver, medtem ko je zdaj že nekdanji osrednji branilec "nuklearcev" Damjan Vuklišević povedal: "Upam, da bom dobil čim več priložnosti za dokazovanje in s tem v največji možni meri pripomogel k skupnemu uspehu moštva." 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.