Prva liga Telekom Slovenije

Velenjčani v sezono z novim vratarjem

Velenje, 23. 06. 2016 09.28 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Izkušeni srbski vratar Borivoje Ristić je novi član NK Rudar Velenje. 32-letni in 188 centimetrov visok čuvaj mreže je z Rudarjem, kot piše na uradni spletni strani kluba, podpisal dvoletno pogodbo.

Borivoje Ristić, ki je otrok beograjskega Partizana, je svojo profesionalno športno pot pričel v mestu Smeredevo, kasneje je oblekel tudi dres Vojvodine, pred prihodom v Velenje pa je branil barve FK Radnika.  V svoji dosedanji karieri je 32-letni Srb med drugimi nastopal tudi za Čukarički (2012-2015), kjer si je nabiral dragocene evropske izkušnje (nastop v kvalifikacijah za UEFA Liga Europa), z omenjeno ekipo pa je osvojil tudi naslov pokalnih prvakov v Srbiji.

V lanski sezoni je bil mož številka 1 na vratih Rudarja Matej Radan.
V lanski sezoni je bil mož številka 1 na vratih Rudarja Matej Radan. FOTO: Damjan Žibert
Ristić se je, kot trdijo na uradni spletni strani velenjskega kluba, že priključil treningom Rudarja in bo v soboto proti ekipi WAC že kandidiral za nastop pod taktirko novega trenerja Milovana Rajevaca. "Imamo fantastične pogoje za delo, zato verjamem, da ne bom imel težav s privajanjem, vsekakor pa si želim dokazati za kaj sem bil pripeljan v NK Rudar Velenje. S prihodom trenerja Rajevaca so naši cilji porasli, želimo si, da bi bili med prvimi štirimi ekipami in da si tako izborimo mesta, ki vodijo v Evropska tekmovanja," je za internet stran knapov povedal novi prvi vratar kluba iz Velenja.

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:


 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.