Prva liga Telekom Slovenije

Velikonji rojstvo hčerkice Tare dalo nov zagon pred gostovanjem v Krškem: Motiva mi ne manjka, le še zadeti moram

Ljubljana, 01. 10. 2016 17.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Olimpijo v nedeljo čaka neugodno gostovanje v Krškem, kjer se je v pretekli sezoni že opekla. Tudi sicer so Krčani neugoden nasprotnik za zmaje, saj so lani dobili kar dve tekmi z Ljubljančani. Zato ne čudi, da so se varovanci Luke Elsnerja na nasprotnika temeljito pripravili. Prenos tekme na Kanalu A in VOYO ob 16.35.

Velikonja verjame v zmago Olimpije v Krškem.
Velikonja verjame v zmago Olimpije v Krškem. FOTO: Miro Majcen

"Na tekmo s Krškim smo se zelo dobro pripravili, saj smo imeli dovolj časa za podrobnejšo analizo nasprotnika, ki v letošnji sezoni še posebej izstopa na domačem igrišču. To je za nas pravšnje opozorilo, saj nas jutri čaka zahtevno delo. Če k temu dodamo še slabe vremenske razmere, potem bo za zmago potrebno pokazati vse, kar smo v tem trenutku sposobni," je za uradno spletno stran kluba povedal Etien Velikonja, ki je sicer pod taktirko Luke Elsnerja izgubil mesto v začetni enajsterici Olimpije in na svojo priložnost čaka s klopi. Kljub manj igralnim minutam ima Primorec v zadnjem času precej razlogov za veselje, saj je postal očka hčerkici Tari. "Rojstvo hčerke mi je dalo nov zagon. Sedaj sem še bolj sproščen, motiva mi ne manjka, le še zadeti moram. Prepričan sem, da bom z vztrajnostjo in potrpežljivostjo ujel staro strelsko formo, s katero bi pomagal moštvu do novih zmag. Na koncu je najpomembneje, da Olimpija zmaga. V ekipi vlada izjemno vzdušje, konkurenca je na vsakem igralnem mestu izjemno močna, zato je potrebno izkoristiti vsako ponujeno priložnost. Če bomo jutri prikazali ustrezen pristop, zmaga ne bi smela izostati," je še obrazložil Velikonja.

Nekdanji nogometaš Cardiffa verjame, da si bodo zmaji, ki pod takirko Elsnerja še niso prejeli zadetka, znali ustvariti priložnosti na gostovanju v Krškem. "Naš cilj je popolnoma jasen – z novo zmago se želimo še bolj oddaljiti od konkurentov. Zavedamo se, da so takšna gostovanja, kot nas čaka jutri v Krškem, vselej specifična. Dovolj je le ena napaka in že si v škripcih. V prejšnjem mesecu nam je uspel lep niz zmag, ki ga želimo nadaljevati tudi po jutrišnjem obračunu. Za to pa bo potrebno biti osredotočen skozi vseh 90 minut, odigrati pametno in taktično dovršeno tekmo, priložnosti za zadetke pa si bomo že znali ustvariti. V to niti najmanj ne dvomim," je zaključil Velikonja.

Prva liga, 12. krog (prenos na Kanalu A in VOYO ob 16.35):

Krško - Olimpija

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik113089
02. 10. 2016 08.42
Je že zadel. Zelo lep evrogol..... Na treningu.
MaunelNeuer
01. 10. 2016 19.41
+0
pesem žabalanda:brez sodnikov nam živeti ni
Uporabnik458403
01. 10. 2016 18.17
+1
Tile talenti na 24ur pa dajo sliko nogometasa z zogo v narocju na kateri izgleda, kot da bi igral radbi
Shyni
01. 10. 2016 18.04
+2
Čeprav kar nekaj časa zamujate z novico pa vseeno čestitke etien in maja, lepo da sta dala hčerki normalno ime
Mungos2
02. 10. 2016 12.04
Tara je pa res lepo slovensko ime . Morda še iz jamskih časov.
degenos
01. 10. 2016 17.59
-1
samo enostavno in disciplinirano igrat ....pa mora bit rezultat