Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Lahko Radomlje proti Olimpiji poskrbijo za presenečenje?

Radomlje, 22. 07. 2016 12.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
T.Š./M.F.
Komentarji
3

V 2. krogu PLTS Radomlje v soboto ob 20. uri (prenos na Kanalu A in VOYO) v domžalskem športnem parku gostijo državnega prvaka Olimpijo. Poseben izziv za moštvo, ki je povratnik v prvoligaško konkurenco.

Več videovsebin
  • Izjava kapetana Radomelj Igorja Barukčića
    00:55
    Izjava kapetana Radomelj Igorja Barukčića
  • Izjava Milana Andjelkovića
    01:52
    Izjava Milana Andjelkovića

Za Olimpijo so naporni in razburljivi dnevi, saj so v kratkem časovnem obdobju odigrali tri tekme. Dve na evropski, eno pa na domači "sceni". Evropska zgodba se je za slovenske državne prvake na žalost zaključila v 2. krogu kvalifikacij za Ligo prvakov. Po dveh tekmah s slovaškim Trenčinom je bilo razmerje v prejetih in doseženih golih izenačeno (6:6), a so Slovaki dosegli en gol več v gosteh in se uvrstili v 3. krog kvalifikacij.

V ljubljanskem moštvu so bili po izpadu razočarani, a čakajo jih nove naloge. Maksimalno se bodo lahko posvetili državnemu prvenstvu, ki so ga začeli dobro. V 1. krogu so v Stožicah premagali Celje (1:0), v 2. krogu pa jih čaka novinec v ligi Radomlje. Tekma bo v Domžalah in tam so Radomlje izgubile uvodno tekmo PLTS, Domžalčani so zmagali z 2:0.

Za Radomljane bo tekma z Olimpijo popravni izpit, saj želijo popraviti vtis. "V tekmo z Domžalami smo šli preveč bojazljivo in tako odigrali tudi celotno srečanje. Nismo si dovolj "upali", Domžalčani pa so to znali izkoristiti. Na naslednji tekmi moramo pokazati, kdo smo in kaj smo ter pokazati boljši obraz. Analizirali bomo igro Olimpije in njihovo taktiko, tako da se bomo pripravili po najboljših močeh," za klubsko spletno stran pravi Marko Kovjenić.

Prenos tekme 2. kroga PLTS Radomlje - Olimpija ob 20. uri na Kanalu A in VOYO.

Radomlje - Olimpija
Radomlje - Olimpija FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

šmajser1
22. 07. 2016 21.07
-2
Olimpija jutri pade...
aki10
22. 07. 2016 19.40
+2
Ja uredu je hahah :D
macek_garfield
22. 07. 2016 14.47
+1
odvisno kako bodo nogometasi olimpije stavili, je kar lepa kvota na poraz pa to