Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Boateng vesel prvenca v dresu Olimpije: Vedeli smo, da proti Domžalam štejejo le tri točke

Ljubljana, 14. 05. 2017 09.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

''Bila je težka tekma. Domžale so dobra ekipa, se borijo. Vedeli smo, da danes štejejo le tri točke in osvojili smo jih,'' je pomembno zmago (3:1) ljubljanske Olimpije v boju za drugo mesto Prve lige opisal Kingsley Boateng, povratnik po poškodbi.

Boateng se veseli prvenca v dresu Olimpije.
Boateng se veseli prvenca v dresu Olimpije. FOTO: Miro Majcen

Kingsley Boateng se je vrnil na zelenice po poškodbi in le nekaj sekund po vstopu s klopi v drugem polčasu zabil zadetek za končnih 3:1 v Stožicah. "Za mano je težko obdobje, ko sem izven zelenice gledal, kako soigralci trpijo. Dosegel sem prvi gol za Olimpijo in počutim se res dobro," je bil zadetka vesel italijanski napadalec ganskih korenin. "Naslednjih tekem ne smemo izgubljati, moramo obdržati drugo mesto na lestvici," je še poudaril nekdanji član Barija. Ta si v zeleno-belem dresu želi še več zadetkov. "Boril se bom, da dosežem še več golov za Olimpijo," je zaključil Boateng.

Njegov soigralec Danijel Miškić je ob izteku prvega polčasa dosegel zelo pomemben zadetek za vodstvo Olimpije z 2:1. "Dogovorili smo se, da gremo na vse ali nič. Ta tekma je bila pomembna v boju za drugo mesto, v boju za Evropo. Dali smo vse od sebe in zasluženo prišli do zmage, ki smo jo res potrebovali," je dejal Miškić, ki je ob koncu prvega polčasa dosegel mojstrski gol s prostega strela. "Pomiril sem se in osredotočil. Vedel sem, da moram zadeti in hvala Bogu je žoga šla v gol," je zadnje sekunde prvega polčasa opisal Miškić, za katerega je bil to še četrti zadetek v dresu Olimpije. Zmaji imajo po zmagi nad neposrednimi tekmeci za drugo mesto pred Domžalami dve točki prednosti, daleč pa ni niti Gorica, ki zaostaja za tri. Prav z Gorico bodo igrali tako Domžalčani (v naslednjem krogu) kot nogometaši Olimpije (v predzadnjem krogu).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Kollerik
14. 05. 2017 19.48
-2
Real Madrid se baje že zanima za nakup tega Boatenga....toda zanimanje je tudi pri drugih vrhunskih klubih...zato bo boj za Boatenga hud in dolg.... :)))
macek_garfield
14. 05. 2017 18.29
+0
lepa zmaga habarjev pa to tribune pa pokale po sivih koliko obiskovalcev pa to
MaldiniSLO
14. 05. 2017 21.31
+1