VIDEO: Celjani 'verjamejo' v Evropo: 'Po porazu v Krškem smo si zabičali, da dobimo vse tekme do konca'

Celjani so iz Ljudskega vrta prinesli velike tri točke in ostajajo v boju za Evropo. Nogometaši iz knežjega mesta so povsem zasluženo odnesli zmago proti bledim novopečenim prvakom iz Maribora, a morajo do konca sezone dobiti obe tekmi, če želijo osvojiti mesta, ki vodijo na mednarodno sceno.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Celje - Koper

Goran Cvijanović (Foto: Damjan Žibert)

Novi državni prvaki iz Maribora so doživeli drugi zaporedni poraz. V tekmi 34. kroga državnega prvenstva so pred domačim občinstvom klonili proti Celju (0:2). Tekmeci iz knežjega mesta so povsem zasluženo odnesli vse tri točke. Pred tekmo so grofje napovedali, da jih zanimajo do konca sezone samo tri zmage. Celjski vezist Goran Cvijanović je zadovoljen, da je prva tukaj. Po remiju Gorice z Domžalami in celjski zmagi v Mariboru se je razlika do četrtega mesta zmanjšala na tri točke. "Tekma je bila zelo pomembna po nesrečnem porazu proti Krškemu. Vedeli smo, da če danes ne zmagamo, nimamo več veliko možnosti za uvrstitev v evropske kvalifikacije. Zmaga v Mariboru je zelo pomembna za končnico prvenstva in verjamemo, da nam bo na zadnjih dveh tekmah uspelo. Po tekmi s Krškim smo si povedali, da imamo še tri tekme, da se zavedamo, da nas čaka obveza, da vse tri zmagamo in da kaj drugega ne pride v poštev. Čez prvo oviro smo šli, ostajata še dve," je za uradno spletno stran celjskega nogometnega prvoligaša povedal izkušeni Cvijanović.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 2
 
Shyni 19.05.2017 14:48:04
Cvijanović letos še daje izjave za celje, prihodnje leto pa bi se lahko menda prestavil v olimpijo...
degenos 19.05.2017 15:15:11
hehe...
Več komentarjev