VIDEO: Celjani zaokrožili kader s prihodom mladega slovenskega reprezentanta Andrejašiča

Petouvrščena ekipa jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije, NK Celje, v priprave na nadaljevanje ligaškega tekmovanja vstopa s še enim, najbrž zadnjim, novincem. Grofe je okrepil 22-letni bočni branilec Jan Andrejašič, ki se v moštvo Dušana Kosiča seli iz Kopra.

Prihod Jana Andrejašiča je "bržkone zadnji" pred nadaljevanjem sezone, poroča spletna stran celjskega prvoligaša nk-celje.si. Trener Dušan Kosič je lahko zadovoljen, saj ima strateg zaenkrat pete ekipe PLTS že sredi januarja sestavljen igralski mozaik, ki ga bo lahko "sestavljal" na prvih pripravljalnih obračunih.

Jan Andrejašič

Andrejašič pozira z obeležji novih delodajalcev iz knežjega mesta. (Foto: Mitja Knez/NK Celje)

22-letni Andrejašič je pogodbo s Celjani podpisal do 31. maja 2020, desni bočni nogometaš, član mlade slovenske reprezentance, pa je bil do sedaj član Kopra. 

"Vesel sem, da sem postal član Nogometnega kluba Celje. Rad bi se zahvalil celotnemu strokovnemu vodstvu. Da so mi dali priložnost, da verjamejo vame. Zavedam se, da bom moral trdo trenirati in se dokazovati," je za uradno klubsko spletno stran povedal Andrejašič.

V dresu Kopra je zbral 49 nastopov v Prvi ligi Telekom Slovenije (3.547 minut) in je postal že sedmi novi član grofov pred nadaljevanjem sezone, potem ko so pogodbe s Celjani podpisali Mitja Lotrič, Rok Štraus, Žan Benedičič, Luka Kerin, Dušan Stojinović in Dario Vizinger.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
jebalvisvoju 13.01.2018 11:17:00
bravo Jancek cestitam!!
Več komentarjev