Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Domžalčani pred novim odhodom v Umag potrdili strelsko formo

Domžale, 05. 02. 2018 10.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tik pred vnovičnim odhodom na priprave v Umag, kjer bodo nogometaši Domžal bivali šest dni in v tem času odigrali tudi dve prijateljski tekmi, so se rumeni včeraj pomerili s celjskim Šampionom. Na petem pripravljanjem obračunu so varovanci Simona Rožman prikazali zelo učinkovito predstavo in na koncu slavili zmago s šestimi doseženimi zadetki.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"V imenu celotnega članskega moštva bi se najprej iskreno zahvalil klubski vzdrževalni službi, ki je celo noč z igrišča odstranjevala sneg, da bi nam omogočila to izredno koristno aktivnost," je za uradno spletno stran Domžal uvodoma dejal trener Simon Rožman, ki je bil zelo zadovoljen s predstavo svojih varovancev: "Čeprav smo nekoliko tvegali z vnovičnim prehodom na umetno podlago, smo se dobro prilagodili dani situaciji. Fantje so prikazali odlično predstavo, držali so se zastavljenega načrta. Z učinkovito in agresivno igro smo si priigrali veliko priložnosti, šest jih na koncu tudi pretvorili v zadetek. Naša realizacija zaenkrat še ni na optimalnem nivoju, a je do prvenstva še kar precej časa, tako da se bomo posvetili tudi temu segmentu igre. Me pa veseli dejstvo, da moštvo odlično sprejema druge usmeritve in da napreduje iz treninga v trening. Prihodnji teden se znova vračamo v Umag, kjer bomo že začeli s piljenjem zadnjih malenkosti za celoten spomladanski del." Dva izmed šestih zadetkov je na tekmi dosegel Andraž Kirm, ki je priložnost dobil v drugem polčasu.

Senijad Ibričić
Senijad Ibričić FOTO: Damjan Žibert

Izkušeni krilni nogometaš je bil izredno aktiven po levi strani, kjer je tekmecem povzročal veliko preglavic, na koncu pa bil uspešen v 51. in 84. minuti. "Nadaljujemo z izvajanjem svoje zgodbe in uresničevanjem ciljev, ki smo si jih zastavili. Odigrali smo zelo dobro tekmo, na kateri smo želeli preizkusiti določene zamisli, ki smo jih trenirali skozi teden. Veseli smo šestih zadetkov in dejstva, da izboljšujemo našo realizacijo, ob tem pa tudi pripravljenost celotnega moštva," je uvodoma dejal nekdanji slovenski reprezentant, ki se že veseli selitve v hrvaško Istro: "Prejšnji teden so nas tam pričakali odlični pogoji, tako da smo brez težav opravili vse aktivnosti. Naši treningi so vedno bolj usmerjeni k malenkostim, kar je tudi logično, saj se prvenstvo hitro približuje. Vsi skupaj že komaj čakamo na vnovični odhod v Umag, kjer bomo v šestih dneh zagotovo močno dvignili našo pripravljenost."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.