Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Domžalčani so se vrnili v Umag, formo bodo 'pilili' tudi proti Kekovi Rijeki

Domžale, 07. 02. 2017 09.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Za razliko od Olimpije in Maribora, ki sta na pripravah v Turčiji, so se pri Domžalah odločili za sosednjo Hrvaško. Nogometaši Domžal so se drugič med pripravami na spomladanski del sezone odpravili v Umag, kjer bodo trenirali do sobote. Ob koncu jih čaka zelo zanimiva tekma, na Reki bodo odigrali pripravljalno tekmo z ekipo, ki jo vodi Matjaž Kek.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Domžalski trener Simon Rožman je v ponedeljek na priprave popeljal 28 igralcev, še pred odhodom v Umag sta s klubom pogodbi podaljšala Miha Blažič in Zeni Husmani. Slednji je za klubsko spletno stran dejal: "Tokratna selitev je bila veliko lažja, saj smo se vrnili v poznano okolje. Za največ zadovoljstva pa je poskrbela vadba na naravni travi. Pogoji v Umagu so zelo dobri in veselimo se teh šestih dni, ki jih bo celotna ekipa preživela skupaj. Zagotovo bomo vse treninge opravili na najboljši možni način. Vidi se, da še nismo stoodstotno pripravljeni. Do prvenstva imamo še tri tedne časa in v tem trenutku smo s potekom priprav in s podobo, ki jo kažemo na tekmah zelo zadovoljni. Prepričan sem, da bomo v prihodnje iz dneva v dan še boljši."

Domžale so na zadnjih dveh pripravljalnih tekmah dosegli dve zmagi, Dekani so proti tretjeuvrščenemu moštvu PLTS po jesenskem delu izgubili s 2:3, srbski prvoligaš Mladost Lučani pa z 0:1. Domžalčane v šestih dneh priprav poleg treningov čakata tudi dve prijateljski tekmi. Prva v sredo, ko se bodo v Umagu pomerili z mlado ekipo madžarskega Ferencvaroša, druga pa v soboto, ko jih bo na Rujevici pričakala Rijeka Matjaža Keka, ki je vodilna ekipa hrvaškega prvenstva.

"V Umagu točno vemo, kaj nas čaka. Dobra organizacija, odlična igrišča in pred nami je pravi začetek igre na naravni travi. Prvo prilagajanje na naravno podlago bo nekoliko lahkotnejše, da ne bo prišlo do poškodb. Potem pa nas do sobote čaka še pester teden in prepričan sem, da bomo dane pogoje maksimalno izkoristili," je za klubsko spletno stran povedal Rožman. Domžalčani se nato vrnejo domov, do začetka spomladanskega dela DP 25. februarja pa imajo načrtovani še dve prijateljski tekmi.

Trener Domžal Simon Rožman
Trener Domžal Simon Rožman FOTO: Damjan Žibert
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

degenos
07. 02. 2017 11.51
+0
hehe ...tut naše domžale se bodo spopadle s rijeko .....to bo šele derbi ! ..to kr tko naprej