Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Elsner: Veseli smo osvojene točke

Maribor, 24. 09. 2015 10.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.F./T.V.
Komentarji
1

Medtem, ko so v taboru Maribora razočarani nad osvojeno točko proti Domžalčanom, so ob Kamniški Bistrici z izplenom nadvse zadovoljni. Trenerja Luko Elsnerja nadvse veseli tudi izvrstna forma vratarja Nejca Vidmarja.

Nogometaši Domžal z nestrpnostjo pričakujejo naslednji dvoboj z ljubljansko Olimpijo. Po remiju v Ljudskem vrtu (1:1) so si dodatno okrepili samozavest, celotnemu moštvu pa se je veliko lažje boriti s tekmeci, ko na vratih stoji reprezentančni čuvaj mreže Nejc Vidmar. Tudi proti Mariborčanom je nekajkrat prav neverjetno posredoval in preprečil vijoličastim, da se pred svojimi navijači veselijo celotnega točkovnega izkupička.

Trener Luka Elsner je s formo svojih izbrancev zelo zadovoljen, zbrano in odgovorno predstavo pa pričakuje tudi na naslednjem dvoboju, ko bo v domžalskem športnem parku gostovala ljubljanska Olimpija.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
24. 09. 2015 12.35
+4
Tekma z Olimpijo bo izredno težka, sploh, ker se igra v Domžalah !! V Stožicah Domžale igrajo dosti bolj poletno, s polno energije, z voljo, kar pa na domačemu igrišču manjka ! Upajmo, da se bom tokrat zmotil !! Dajmo Domžale !!