Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Trener Kopra Matić: Priprave v Medulinu bodo za ekipo pika na i

Koper, 12. 02. 2016 08.53 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po koncu seje skupščine FC Koper, se je prva ekipa obalnega nogometnega prvoligaša odpravila na sklepni del priprav v Medulin. Obsežne priprave v Istri bodo, tako za uradno spletno stran trener Slavko Matić, služile predvsem izboljšanju kondicije, pripravljenosti in uigranosti igralcev.


Povsem osvežena prva ekipa nogometnega kluba FC Koper sicer počasi, a vendarle vztrajno potrjuje, da so bile odločitve vodstva kluba pred dobrim mesecem, dvemi oziroma tremi, pravilne. Takrat so se namreč, po nenadnem odhodu številnih igralcev odločili, da v svoje vrste zvabijo mlade in obetavne igralce, ki se šele uveljavljajo na nogometnih zelenicah ter nekaj prepoznavnih in izkušenih imen iz sveta nogometa kot sta Albert Riera in Zlatan Muslimović.

Slavko Matić
Slavko Matić FOTO: Damjan Žibert
S prihodom kar 17 novih igralcev, za kar je, kot piše na uradni strani kluba, najbolj zaslužen prav hrvaški nogometni agent Andy Bara, je nadvse zadovoljen tudi športni direktor FC Koper Dušan Petkovič, ki je že ob koncu prestopnega roka zaupal, da igralci iz dneva v dan napredujejo in da sam verjame, da se bodo s časom na igrišču izkazali tudi igralci, ki so v javnosti morda nekoliko manj znani.

Vodstvo obalnega prvoligaša iz Kopra.
Vodstvo obalnega prvoligaša iz Kopra. FOTO: Damjan Žibert
Z izbiro ekipe je zadovoljen tudi prvi trener Slavko Matić, ki za internet stran obalnega prvoligaša pravi, da so prvi rezultati dobrega in trdnega dela že vidni, da pa bo seveda moštvo potrebovalo še nekaj časa, da se dodobra uigra. "Do tekme z Olimpijo imamo dovolj časa," za koprski spletni portal še dodaja in poudarja, da so za tokratne priprave pripravili kar dva programa, ki vključujeta tudi tekmo, vendar o tem ne želi preveč razlagati. Zanj je namreč najbolj pomembno, da se igralci kar najbolje pripravijo, predvsem pa da preživijo čim več časa skupaj, saj je to način, da se med seboj bolje spoznajo.

Pasica nogomet je doma na Kanalu A
Pasica nogomet je doma na Kanalu A FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

LocoBlanco
12. 02. 2016 10.59
+3
Kdo jim je plačal priprave? Mandarič? Luka Koper? Kako bodo padale glave in ovadbe pri Kopru...