Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Megla preložila obračun Velenjčanov z Goričani: Oboji imajo še neporavnane račune

Velenje, 19. 11. 2017 12.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
A.V./M.N.
Komentarji
0

Zelo redko se zgodi, da bi vremenski pojav megle najprej prekinil, le nekaj trenutkov zatem pa celo privedel do odpovedi nogometne tekme. Slednje se je zgodilo v obračunu 16. kroga Prve lige Telekom Slovenije med velenjskim Rudarjem in Gorico, v obeh taborih pa so prepričani, da je bila odločitev glavnega sodnika Gregorja Balažiča upravičena in edina logična. "Rivalstvo je dobilo dodatno noto," je v smehu dejal trener knapov Marijan Pušnik.

Več videovsebin
  • Miran Srebrnič: Pravilna odločitev sodnikov
    00:43
    Miran Srebrnič: Pravilna odločitev sodnikov
  • Marijan Pušnik: Nesmiselno bi bilo nadaljevati igro v neregularnih pogojih
    01:04
    Marijan Pušnik: Nesmiselno bi bilo nadaljevati igro v neregularnih pogojih

V taborih velenjskega Rudarja in Gorice niso skrivali razočaranja po odpovedi obračuna na Stadionu ob jezeru, kjer je bil vremenski pojav megle prevelik, zato je glavni sodnik dvoboja Gregor Balažič sprejel edino logično in upravičeno odločitev o odpovedi le-tega.
"Očitno sem nam v tekmah z Rudarjem vselej nekaj zalomi. Menim, da je bila sodnikova odločitev povsem na mestu. V ponedeljek nadaljujemo pri rezultatu 0:0 in upam, da se bo naše moštvo ustrezno odzvalo, saj želimo z novo zmago izničiti zadnji domači poraz proti Triglavu," je po odpovedi tekme v Velenju dejal trener Gorice Miran Srebrnič.

Obračun 16. kroga PLTS med velenjskim Rudarjem in Gorico je bila v 32. minuti zaradi goste megle prekinjena in kmalu zatem odpovedana.
Obračun 16. kroga PLTS med velenjskim Rudarjem in Gorico je bila v 32. minuti zaradi goste megle prekinjena in kmalu zatem odpovedana. FOTO:

Pušnik: Višja sila ali ne, v ponedeljek bomo iskali pot do zmage 

Podobno stanje je bilo v taboru trenutno tretjeuvrščenega moštva PLTS, kjer so si enotni, da so bili pogoji za igranje nogometne tekme neregularni. "V prvi vrsti je potrebno poudariti, da ne bi imelo smisla nadaljevati dvoboja, saj se bile barve dresov povsem neprepoznavne. Sodniška trojica je imela že tako ali tako obilico težav, tako da je njihova odločitev edina pravilna. V ponedeljek bomo tako iskali pot do nove zmage, ki bi nas ohranila na visokem 3. mestu prvenstvene razpredelnice," se je o odpovedi tekme s kolegom z goriške klopi strinjal velenjski strateg Marijan Pušnik.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.