Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Milanič in igralci obnovili moči, cilj za drugi del sezone jasen: ubranitev državnega naslova

Maribor, 09. 01. 2018 23.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
A.V./T.V.
Komentarji
0

Pred nogometaši Maribora je naporen, mesec in pol trajajoč pripravljalni del na spomladanski del sezone, ki bo v zanimivem obračunu z največjim rivalom ljubljansko Olimpijo podal odgovor o tem, kdo bo dvignil pokal za najboljši nogometni kolektiv v deželi na sončni strani Alp. V Ljudskem vrtu verjamejo, da bodo vijolice tudi tokrat državno prvenstvo končale povsem na vrhu prvenstvene razpredelnice.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Nogometaši Maribora so si nabrali novih moči pred začetkom priprav na spomladanski del sezone
    01:20
    Iz 24UR: Nogometaši Maribora so si nabrali novih moči pred začetkom priprav na spomladanski del sezone
  • Iz 24UR: Retrospektiva sanjskega leta 2017 za nogometaše Maribora
    02:50
    Iz 24UR: Retrospektiva sanjskega leta 2017 za nogometaše Maribora

Da je pred Mariborčani sila pomemben drugi del sezone 2017/2018, je ob vnovičnem snidenju s svojimi varovanci pred začetkom zimskih priprav poudaril strateg vijoličaste zasedbe Darko Milanič.

"Najpomembneje je, da smo si vsi skupaj nabrali novih moči in da z veliko zagnanostjo in željo po novih zmagah začenjamo z zimskim delom priprav na izzive, ki nas čakajo v prihajajočem obdobju," je našemu novinarju Tadeju Vidrihu v ekskluzivnem pogovoru za POP TV dejal uspešni trener aktualnih slovenskih državnih prvakov.

Strateg Maribora Darko Milanič si je nabral novih moči pred nadaljevanjem sezone.
Strateg Maribora Darko Milanič si je nabral novih moči pred nadaljevanjem sezone. FOTO: Damjan Žibert
Mariborska zasedba bo pred spomladanskim delom sezone doživela nekaj kadrovskih sprememb. Nekaj jih je sicer že (odhod Jeana-Clauda Billonga), ostale pa bodo prišle na vrsto v nadaljevanju zimskega prestopnega roka. Šušlja se namreč o odhodih Jasmina Mešanovića in Marwana Kabhe. V rubriki prihodov se nahajata imeni Kenana Pirića in Kassima Doumbiaja, kar pa ne pomeni, da je prvi kadrovik igralskega mozaika pri vijoličastih Zlatko Zahović že potegnil črto pod letošnje zimske okrepitve.

"Na nas je, da se dobro pripravimo, vse ostalo je v domeni športnega direktorja," je pred uvodnim treningom v novem koledarskem letu 2018 še pristavil Milanič.

Kapetan Marcos Tavares bo tudi v spomladanskem delu sezone eno najnevarnejših orožij vijoličaste zasedbe.
Kapetan Marcos Tavares bo tudi v spomladanskem delu sezone eno najnevarnejših orožij vijoličaste zasedbe. FOTO: Damjan Žibert

  

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.