VIDEO: Nejc Vidmar poziva navijače na Božičkovo tekmo s Celjem: V slogu želimo zaključiti odlično nogometno jesen

Pred nogometaši Olimpije je le še ena prvenstvena preizkušnja pred zimskim premorom. Po zadnjem porazu z Domžalami so zmaji sestopili z vrha prvenstvene razpredelnice, toda v soboto z neposrednim prenosom na Kanalu A od 16.30 dalje bodo varovanci Igorja Bišćana lovili nove tri točke, s katerimi bi zaokrožili pozitivno zgodbo letošnje nogometne jeseni.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

V taboru zeleno-belih so generalno gledano zadovoljni z jesenskim delom sezone, ki pa bi lahko bil tudi uspešnejši. Zadnji poraz v Domžalah je prinesel zdrs na 2. mesto prvenstvene razpredelnice s tremi točkami zaostanka za največjim rivalom Mariborom.

Domžale - Olimpija - 8

Pred zimskim premorom bodo nogometaši Olimpije na zadnji tekmi letošnje jeseni proti Celju svojim zvestim navijačem skušali podariti novo zmago. (Foto: Miro Majcen)

Dvoboj s Celjani v zadnjem krogu bo zelo pomemben z več vidikov: osvojitev novih treh točk je preprosto imperativ, na drugi strani pa bo zadnji obračun pred domačim občinstvom idealna priložnost, da se kapetan Branko Ilić in soigralci v slogu poslovijo od svojih najzvestejših navijačev. Predvsem od tistih najmlajših, ki bodo deležni prav posebne pozornosti. "Ko je govora  naših privržencih, me vedno znova prevevajo prav posebna čustva. zavedamo se, da smo jih nekoliko razočarali z zadnjim porazom v Domžalah, toda v soboto se jim želimo oddolžiti z novo zmago, ki bi nekoliko ublažila razočaranje ob izgubi točk v derbiju Ljubljanske kotline. Vse lepo pozivam, da se nam v Stožicah pridružijo v čim večjem številu, saj bomo z njihovo pomočjo lažje strli odpor neugodnih Celjanovih," je navijače zeleno-belih na zadnji preizkus s Celjem pozval vratar Nejc Vidmar.

Pred predzadnjim treningom letošnje jeseni so nogometaši Olimpije zvestemu navijaču in 'asistentu' na treningih Jožetu Vidergarju pripravili lepo presenečenje ter mu podarili nekaj klubskih artiklov, s čimer so dokazali svojo hvaležnost in velikodušnost.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 14
 
RUBEŽ 08.12.2017 21:20:16
Upam da Celjani zmagajo.
Več komentarjev