Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Petrovič na klopi Celja začel s porazom proti močnemu Rubinu

Bad Blumau, 20. 06. 2017 14.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Nogometaši Celja so v Bad Blumauu na avstrijskem Štajerskem odigrali prvo pripravljalno tekmo in na debiju novega trenerja oziroma menedžerja Tomaža Petroviča izgubili z rednim udeležencem evropskih tekmovanj Rubinom iz Kazana (0:2).

Tomaž Petrovič.
Tomaž Petrovič. FOTO: Damjan Žibert

Tomaž Petrovič je po tem, ko je prevzel menedžerski položaj v klubu in so slednjega zapustili številni nogometaši, v ogenj proti kazanskemu Rubinu poslal tudi igralce, ki so v Celje prišli na preizkušnjo. Prva postava je bila sicer "znana" še iz prejšnje sezone, začeli so Matjaž Rozman, Jure Travner, Tadej Vidmajer, Lovro Cvek, Elvedin Džinić, Tilen Pečnik, Nino Pungaršek, Rudi Požeg Vancaš in Jucie Lupeta. Rubin je hitro povedel in Rozmana je že v drugi minuti ukanil izkušeni vezist Gökdeniz Karadeniz. Nato je sledilo obdobje izenačene igre brez večji priložnosti, medtem ko sta ruskemu prvoligašu zapretila novinec Luka Šušnjara in Požeg Vancaš. V drugem polčasu, ko je prišlo do številnih sprememb igralskega kadra, je Rubin spet hitro zadel in v 51. minuti je natančno meril Igor Sorokin. Rusi so bili najbližje tretjemu golu v zaključku polčasa, ko se je zatresla še vratnica rumeno-modrih, ki jim ni uspelo doseči vsaj častnega zadetka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Izid:

Rubin Kazan – Celje 2:0 (1:0)
Karadeniz 2., Sorokin 51.

Celje: Rozman, Travner, Vidmajer, Cvek, Džinić, Jazbec, Pečnik, Pungaršek, Šušnjara, Požeg Vancaš, Lupeta. Igrali so še: Miškić, Koshman, Pišek, Šporn, Močič, Kesić, Zalokar, Mitchell, Marcius, Cikaqi, Brecl in Pirtovšek.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.