Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Rožman: Igralci so začeli uživati v naši zgodbi

Domžale, 24. 10. 2016 12.45 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Po zmagah proti velenjskemu Rudarju in Krškemu so bili varovanci domžalskega trenerja Simona Rožmana premočni tudi za Koper. Domžalčani so pod vodstvom trenerja Simona Rožmana dosegli že 26 golov oziroma kar 2,9 gola na tekmo.

Več videovsebin
  • Simon Rožman po zmagi na Bonifiki
    00:22
    Simon Rožman po zmagi na Bonifiki
  • Vrhunci tekme Koper - Domžale
    03:21
    Vrhunci tekme Koper - Domžale

"Šola, ki bi nas lahko drago stala, se je obrnila v naš prid. Ekstremno sem vesel, da smo po slabem začetku tekme nadaljevali po naših notah, saj smo nasprotnika prisilili, da se nam je podredil. Vesel sem tudi za fante, ki so skozi celotno srečanje, ne glede na gibanje rezultata, prikazali zelo kvalitetno predstavo z bogato vsebino. Bili smo maksimalno organizirani in imeli popoln nadzor nad tekmo. Priigrali smo si veliko priložnosti, tako da nadaljujemo v dobrem ritmu. Vesel sem za igralce, saj vsi ponujene priložnosti zelo dobro izkoriščajo. Začeli so uživati v naši zgodbi in lahko smo zelo zadovoljni," navdušenja po novi zmagi, sedmi na klopi Domžal, za uradno spletno stran rumeno-modrih ni skrival trener Simon Rožman, ki je v tem tednu dosegel dve gostujoči zmagi. "Upam, da bomo na vsakem gostovanju igrali tako dobro. Poskrbeti moramo, da gledalci v naši igri ne bodo uživali le na domačem stadionu, ampak tudi na gostovanjih."

Simon Rožman na tekmi v Ljudskem vrtu.
Simon Rožman na tekmi v Ljudskem vrtu. FOTO: Damjan Žibert
Domžalčani prav veliko časa za slavje ne bodo imeli, saj jih že v torek čaka naslednja preizkušnja.
Domžalčani so pod vodstvom trenerja Simona Rožmana dosegli že 26 golov oziroma kar 2,9 gola na tekmo.

Na povratni tekmi četrtfinala slovenskega pokala bo tekmec Krško, ki so ga rumeni na stadionu Matije Gubca premagali z izidom 2:0. "Po vsaki tekmi moramo najprej preveriti zdravstveno in psihično stanje igralcev. Med njimi moramo poiskati tiste, ki so popolnoma zdravi in bodo v torek maksimalno motivirani. Torkova tekma zame ni povratna v pokalu, ampak je ena izmed tekem, na katerih želimo pokazati dobro vsebino, takšno kot jo kažemo v zadnjem obdobju. Igralce bom opozoril na nevarnosti pokalnega tekmovanja, po drugi strani pa so že sami dovolj izkušeni, da vedo za vse skrivnosti svojega poklica. Hkrati so tudi visoko motivirani in željni pokazati, da imajo določeno vrednost na slovenskem nogometnem zemljevidu," je za uradno spletno stran rumeno-modrih zaključil Rožman, ki ne odstopa od svoje filozofije napadalnega nogometa.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

TKOJE
24. 10. 2016 19.30
+1
Nedvomno boljši trener od Elsnerja. Igralcem je dal več svobode, da lahko ponujajo več svojega znanja. Igralce je prepričal, da ne gledajo na lestvico, da naj gredo rajši iz tekme v tekmo. Pri Elsnerju pa se je pisalo, da v prvenstvu, ki se je komaj začelo, ne bo dvoboja ampak troboj. Upam, da bo Rožman tudi koristil mladinski potencial, ki je v Domžalah najboljši. To mu Repas v polni meri tudi dokazuje.
Shyni
24. 10. 2016 14.57
+1
Trenutno zagotovo najboljši trener v slovenski ligi,-kar je nenazadnje dokazal že predlansko leto pri celju-, ima strategijo, hkrati pa tudi odlične igralce, ki znajo vse to nadgraditi...menim da imajo letos velike možnosti za naslov, upam pa da jim to prepreči olimpija
VSEMOGO?NI1
24. 10. 2016 14.40
+7
en boljših mladih trenerjev v sloveniji. že ko je bil v celju sem si ga želel v mariboru sedaj v domžalah pa je svojo kvaliteto samo še dokazal.
oxy.elite
24. 10. 2016 15.02
+0
Drži. Na tekmi Maribor - Domžale bi bil rezultat z lahkoto 5:3 za Domžale ker so bili 3/4 tekme boljši nasprotnik! V Domžalah vam petarda ne uide!
degenos
24. 10. 2016 13.20
-2
ja ja ....strah in trepet vsem šampionom like maribor in aluminij
oxy.elite
24. 10. 2016 13.14
+6
Čestitke Domžalam!