Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Vrhovec o napornih pripravah: Smo utrujeni in imamo težke noge, a v prvenstvu bomo dali vse od sebe

Belek, Maribor, 04. 02. 2018 12.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Ž.L./T.Š./B.B.
Komentarji
4

Nogometaši Maribora se že nekaj dni potijo v turškem Beleku, kjer pilijo in iščejo formo pred nadaljevanjem sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije. Po napornem jesenskem delu sezone, kjer so igrali tudi v Ligi prvakov, so seveda priprave še toliko pomembnejše, a tudi še bolj naporne. Kljub temu v taboru aktualnih prvakov ostajajo optimisti in osredotočeni na končni cilj – naslov državnega prvaka.

Nogometaši Maribora so pred dnevi odigrali že šesto pripravljalno tekmo pred nadaljevanjem sezone v Prvi ligi Telekom Slovenije. Zimski premor je za slovenske klube dolg, a zaradi tega nič manj naporen, kot če bi bil ves čas v tekmovalnem ritmu. Vijoličasti so in še bodo igrali z nekaj izjemno zahtevnimi nasprotniki, med katerimi zagotovo izstopa večkratni ruski prvak Zenit. A takšne tekme zelo koristijo, sploh Mariborčanom, ki so jih v letošnji sezoni izkusili že kar nekaj, saj so nastopali v elitni Ligi prvakov. Prav zaradi napornega jesenskega dela so te priprave še toliko zahtevnejše, a tako je, če želiš biti najboljši, moraš tudi na treningu dati vse od sebe. To je tudi našemu novinarju Božidarju Bulatu v Beleku zaupal vezist Mariborčanov Blaž Vrhovec. Več pa v priloženem videu. 

Odhod Kabhe priložnost za Vrhovca in Pihlerja 
"Res da je naporen ritem v prejšnjih dneh vplival na prikazano, a to ne sme biti izgovor. Ko so noge težke, moramo biti še bolj zbrani. Seveda pa ne smemo iz tega, kar se je zgodilo na zadnji tekmi, delati tragedije. Čakajo nas naslednji treningi, nove tekme in še več priložnosti za novo dokazovanje. Seveda pa ni bilo vse negativno. Nekaj zadev je bilo dobrih, treba je graditi na tem in biti v prihodnje boljši," je podobno kot kolega v zvezni vrsti po prvem porazu na pripravah dejal Aleks Pihler. "Marwan je bil pomemben član ekipe, skupaj smo veliko naredili, toda v nogometu je tako, da se zadeve spreminjajo. Treba ga bo nadomestiti, je pa v naši ekipi veliko kakovostnih igralcev, ki lahko prevzamejo breme," je o odhodu Kabhe in priložnosti, ki jo imata zdaj z Vrhovcem, povedal Pihler. 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

degenos
04. 02. 2018 15.11
+2
hehehe ...šampioni pa težke noge??!
Martin Riggs
04. 02. 2018 13.15
+4
smešna izjava
engar
04. 02. 2018 19.20
+1
Bolje to kot poslušat 2 klasse boljšega.
degenos
04. 02. 2018 19.41
+0