Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Vršič pred tekmo s Koprom zatrjuje: Poraz z Olimpijo nas ne bo omajal

Maribor, 07. 04. 2017 17.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.G./Ž.L.
Komentarji
5

Nogometaši Maribora bodo v soboto v sklopu 28. kroga Prve lige gostovali v Kopru. Štajerci, ki imajo 13 točk prednosti pred Domžalami in Olimpijo, si želijo še povišati razliko do tekmecev in čimprej osvojiti naslov prvaka. Poraz med tednom v Stožicah jih ne bo omajal, zatrjuje najboljši igralec Maribora v spomladanskem delu Dare Vršič. Prenos tekme na Kanalu A ob 20. uri.

"Ta poraz (z Olimpijo v Stožicah, 1:2, op. p.)nas ne bo omajal. Vemo, da prihodnjo sredo lahko to težavo odpravimo. In jo tudi bomo. Če smo že morali izgubiti, se je zgodilo na tekmi, ko lahko popravimo rezultat na povratni. Zdaj pa je pokal potisnjen v ozadje in edini cilj so 3 točke v Kopru. Vodimo s precejšnjo prednostjo, ki jo moramo zadržati in skušati še povečati. Smo v situaciji, ko lahko v nekaj krogih odločimo boj za prvaka. To nam bo uspelo le s pravo energijo. Koper bo imel proti nam dodaten motiv, mi pa se moramo zoperstaviti na enak način," je na medijskem terminu pred tekmo s Koprom zatrjeval Dare Vršič. Vezist NK Maribora doživlja drugo pomlad in z zadetki skrbi za pomembne zmage Maribora v spomladanskem delu. Zadel je na zadnjih treh tekmah Maribora. "Prišla je ta faza, da sem zadeval jaz, a bo prišlo spet obdobje, ko bodo zabijali tudi drugi. Pomagamo si med seboj, se pogovarjamo, kako nam bo vsem lažje na igrišču. Moja vloga je pomembna za kreativnost, ustvarjanje priložnosti napadalcem. Skušam podajati in kdaj tudi izkoristiti situacijo za svoj zaključek. Veseli me, če zatresem mrežo. Še vedno pa se bom trudil iskati soigralce v priložnostih za doseganje zadetkov, kajti asistence mi veliko pomenijo," je še dodal nepogrešljivi vezist Maribora, ki še ni podaljšal pogodbe z aktualnimi podprvaki, a iz štajerske prestolnice prihajajo novice, da z njim potekajo intenzivni pogovori. ''Zame je to najboljše obdobje v dosedanji karieri. V igri dajem več kot v sezoni, ko sem dal 22 golov in se tako tudi počutim,'' je zaključil nekdanji slovenski reprezentant. 

Prva liga, 28. krog (sobota ob 20.00 na Kanalu A):
Koper - Maribor

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

istrajenaša123
08. 04. 2017 13.46
-1
Nebom pozabil kako je pred praimi leti vršič izjavil da je olimpija največji klub v sloveniji da ima najbolše navijače... sedaj pa to govori isto za maribor hahaha upam da ga štajerci sovražite tako kot ljubljančani
Smeljo
08. 04. 2017 09.45
+0
Vrsic, igralec brez obraza
mita1
07. 04. 2017 20.59
+0
Vas bo pa poraz s Koprom !
degenos
07. 04. 2017 21.03
-3
degenos
07. 04. 2017 20.25
-2
isti ste k olimpija ...samo napovedujete nerealnosti