Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Zmaji dobro izkoristili reprezentančni premor, v Krško po zmago

Ljubljana, 07. 09. 2017 11.43 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
A.V./J.K.
Komentarji
6

Nogometaši Olimpije so po besedah kapetana Branka Ilića dobro izkoristili reprezentančni premor, vmes odigrali tudi močno prijateljsko tekmo v Veroni proti Chievu in obnovili moči, saj jih v naslednjih treh tednih čaka natrpan urnik s številnimi preizkušnjami v državnem prvenstvu in pokalnem tekmovanju. Prenos tekme 8. kroga v Krškem v živo na Kanalu A v nedeljo, 10. 9. ob 16.30.

Po reprezentančnem vznemirjenju se ta konec tedna v ustaljene tirnice vrača slovenski klubski nogomet. Medtem ko bodo aktualni državni prvaki iz Maribora svoj obračun 8. kroga Prve lige Telekom Slovenije proti Celju odigrali že v petek (prenos v živo na Kanalu A ob 20.00), bodo njihovi največji rivali iz prestolnice na zahtevni preizkušnji v nedeljo (prenos v živo na Kanalu A ob 16.30), ko bodo gostovali pri največjemu presenečenju dosedanjega dela prvenstva Krškemu.

Obračun 8. kroga Prve lige Telekom Slovenije med Krškim in Olimpijo si boste v nedeljo, 10. 9. ob 16.30, lahko ogledali v neposrednem prenosu na Kanalu A.


Ljubljančani so reprezentančni premor izkoristili za obnovitev moči in med drugim odigrali tudi prijateljsko tekmo v Veroni, kjer so z minimalnih 1:0 klonili proti predstavniku Serie A Chievu. Kapetan zmajev Branko Ilić je zadovoljen s pristopom na treningih, kar vliva dodatno samozavest pred dvobojem z moštvom, ki je v šampionski sezoni 2015/16 nemalokrat prekrižalo načrte kasnejšim državnim prvakom. "Zadnji reprezentančni premor nam je prišel še kako prav, saj smo se uspeli regenerirati v vseh pogledih. Na treningih delamo dobro in zavzeto, saj vemo, da nas v prihodnji dneh in tednih čaka niz zahtevnih obračunov na domačih zelenicah," pravi izkušeni osrednji branilec Olimpije, ki je zadovoljen z odnosom svojih soigralcev do klubskega dresa in disciplino, ki jo kažejo na vsakem treningu.

Kapetan zmajev Branko Ilić verjame, da je reprezentančni premor pozitivno koristil njegovemu moštvu.
Kapetan zmajev Branko Ilić verjame, da je reprezentančni premor pozitivno koristil njegovemu moštvu. FOTO: Aljoša Kravanja

"Le tako lahko pričakujemo nadaljevanje pozitivnega niza. Na vso srečo nimamo večjih težav s poškodbami, vemo, da nas v nedeljo čaka težka tekma v Krškem, ki je odlično vstopilo v novo sezono. Ob dolžnem spoštovanju do ekipe Krškega verjamem, da smo kvalitetnejši, toda vse skupaj bomo morali dokazati tudi na zelenici. Ponavljam, dobro delo na treningih me navdaja z optimizmom, da smo na pravi poti," še dodaja pri navijačih zeleno-belih priljubljeni "Ilke".

 

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

macek_garfield
07. 09. 2017 12.56
-1
a spet neumnosti trosi habarski za dve klasi boljsi od ostalih kapetan pa to?
slash77
07. 09. 2017 18.33
+1
Zopet je prvi komentator članka od Olimpije fanatični jodlarski primitivec pa to. A nimaš v življenju drugega dela, kot da pod članke Olimpije pišeš nesramne in primitivne komentarje? Saj vemo, da je tvoj malibor za 2 klasi boljši od Olimpije. Smo videli na zadnjem derbiju. Sedaj, ko sta se vrnila fantastična Milec in Vršič, ker ju drugje nočejo, vam finale LP ne uide.
degenos
07. 09. 2017 19.01
-1
aki10
08. 09. 2017 08.37
+2
slash +++++++++++++++++++ hahahahhahahahhahahahha
MaunelNeuer
08. 09. 2017 17.26
slash zakaj ne isto poveš degenosu ? o finalu LP boš lahk kvakal ko se bo vaš kvazi kluv uvrstil v saj v evroligo
macro
09. 09. 2017 14.00