Prva liga Telekom Slovenije

Vratar Tetičkovič v izdihljajih prestopnega roka okrepil Domžale: Takoj sem zaznal jasno evropsko usmeritev

Domžale, 14. 02. 2018 19.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tik pred zaprtjem zimskega prestopnega roka, ki se v Sloveniji izteče v četrtek, so pri NK Domžale predstavili zadnjega novinca. Rumeno družino je okrepil talentirani vratar Miha Tetičkovič. "V času, ko sem bil v Nemčiji, sem redno spremljal slovensko ligo. Navdušen sem bil nad zgodbo, ki so jo Domžale spisale v Evropi," pravi 22-letni Ptujčan.

Novi čuvaj mreže Domžal Miha Tetičkovič bo, kot so zapisali na uradni spletni strani kluba, "zaostril konkurenco na vratarskem položaju", s trenutno tretjeuvrščeno ekipo Prve lige Telekom Slovenije pa je sklenil dveinpolletno sodelovanje.

22-letni Ptujčan je svojo nogometno pot začel pri domači Dravi, nato pa se hitro preselil v mladinski pogon lokalnega rivala Aluminija, kjer je branil barve kadetov in mladincev. Ob prestopu med profesionalce je okrepil Šmartno, kjer je z moštvom nastopal v drugi slovenski nogometni ligi. Nazadnje je bil član nemškega Wacker Burghausna, kjer je branil zadnji dve sezoni.

Matej Oražem (na fotografiji) pravi, da bo Tetičkovič gotovo zaostril boj za mesto vratarja št. 1 pri Domžalah.
Matej Oražem (na fotografiji) pravi, da bo Tetičkovič gotovo zaostril boj za mesto vratarja št. 1 pri Domžalah. FOTO: Damjan Žibert

Evropski uspeh posledica dobrega dela
"Vesel in ponosen sem, da bom odslej branil barve Domžal," je za uradno spletno stran povedal Tetičkovič. "Že ob prvem stiku s predstavniki kluba sem zaznal jasno dodelano klubsko strategijo in evropsko usmeritev. V teh dveh tednih, ko sem že treniral z moštvom, se je vse to le še potrdilo. Strokovni štab omogoča igralcem celostni razvoj, kar pomeni, da se ne osredotočajo le na igralski napredek, ampak tudi na dodatne segmente, ki so še kako pomembni. V klubu imamo na voljo vse – od odlične zdravniške in terapevtske oskrbe, do športnih pedagogov, nutricionistov in drugega osebja," je nad novo sredino navdušen 22-letnik, ki je bil nekaj časa tudi mladinski slovenski reprezentant.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

"V času, ko sem bil v Nemčiji, sem redno spremljal slovensko ligo," je dodal. "Navdušen sem bil nad zgodbo, ki so jo Domžale spisale v Evropi, kar je nedvomno posledica dobrega dela v klubu. Veseli me, da bom treniral pod vodstvom vrhunskega trenerja Janeza Strajnarja, ki dela po najnovejših principih branjenja. Seveda se zelo veselim tudi usmeritev s strani Simona Rožmana in celotnega trenerskega štaba. Želim si, da moštvo nadaljuje z dobrimi predstavami in da si priigramo vozovnico za poletne nastope v Evropi. Trudil se bom, da moštvu čim bolj pomagam do izpolnitve vseh ciljev.“

Oražem: Nujno potrebovali okrepitev
Športni direktor Matej Oražem je dodal: "Zaradi odhoda (Kristjana) Matoševića in poškodbe (Dejana) Milića, ki bo za vrnitev v polno trenažno obremenitev potreboval še dva do tri tedne, smo nujno potrebovali okrepitev na položaju vratarja. Miha je mlad vratar, a že ima izkušnje iz tujine, tako da bo predstavljal pravo konkurenco v boju za mesto med vratnicama."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Uporabnik113089
15. 02. 2018 21.28
+0
Tetičkovič naj bi bil okrepitev!? Vi to resno?
poserjemsenavas
15. 02. 2018 17.01
+0
bi kaj napisal pa ni vredno
provokatorr
14. 02. 2018 20.22
+0
a je njihova najboljša pravna služba preverila, če je s pogodbo vse v redu?