Prva liga Telekom Slovenije

Vsi že komaj čakajo dvoboj z Mariborom

Celje, 16. 02. 2016 13.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Novi napadalec Nogometnega kluba Celje Matej Podlogar z nestrpnostjo pričakuje uvodno preizkušnjo v dresu novih delodajalcev. Nekdanji član Domžal je ujel želeno formo in se priključil vadbi moštva.

Nogometaši NK Celja želijo v nadaljevanju sezone prikazati predstave iz zaključka jesenskega dela Prve lige Telekom Slovenije. Bili so eden bolj neugodnih tekmecev na prvoligaški sceni, z obrambno taktiko in hitrimi nasprotnimi napadi pa so se odlepili z dna prvenstvene lestvice. V nadaljevanju sezone bi lahko svoj točkovni izkupiček močno izboljšali, veliko pa bo odvisno od strelske forme novinca Mateja Podlogarja. Nazadnje člana Domžal, ki se je v zimskem prestopnem roku preselil na Areno Petrol.

Iztok Kapušin pospešeno pripravlja svoje izbrance na začetek sezone.
Iztok Kapušin pospešeno pripravlja svoje izbrance na začetek sezone. FOTO: Miro Majcen

Moram reči, da zaenkrat vse poteka po pričakovanjih. Zelo sem vesel, da sem prišel v Celje, zaenkrat sem nedvomno popolnoma prepričan, da sem se pravilno odločil. Moštvo me je namreč odlično sprejelo, prav tako tudi trenerski štab, vse skupaj pa poteka na zelo visokem nivoju. Na voljo imamo vse pogoje za napredek, to je pa tudi najpomembneje za naše moštvo,“ je za uradno stran kluba dejal 24-letni nogometaš in nadaljeval: "Nekaj treningov z moštvom sem že lahko opravil, v teh dneh pa me čaka popolna vključitev z maksimalno obremenitvijo. Upam, da bo šlo vse po načrtu in da so težave preteklost. Močno si namreč želim za nastop kandidirati na prvi tekmi v Mariboru, a bo od tega seveda odvisno moje delo na treningih v nadaljnjih dveh tednih."

Komaj čakajo dvoboj z Mariborom
Vsi že komaj čakamo začetek drugega dela sezone, te zimske priprave namreč trajajo že sedmi teden, tako da se bo znova lepo vrniti v ritem tekmovalnih preizkušenj. Že na prvi tekmi nas čaka izredno težko delo, vsi se namreč zavedamo kakovosti Maribora. Vsekakor bomo v ta obračun krenili močno motivirani in željni dobrega rezultata. Cilj vseh nas je seveda zbiranje točk, le to pa je možno le z dobrimi rezultati,” je zaključil Podlogar.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

VSEMOGO?NI1
16. 02. 2016 18.21
+4
vijolice cvetijo spomladi imam pa obcutek da bodo letos se posebej lepo cvetele
šmajser1
16. 02. 2016 20.23
+3
probeg
16. 02. 2016 16.51
-7
Dejmo celje, ste sposobni premagat mb
BožidarMacur
16. 02. 2016 13.17
+3
Ha ha ha cele ne se primerjat z mb-jem. Mleli bodo po spisku.
šmajser1
16. 02. 2016 14.24
+5
BOSON
16. 02. 2016 14.26
+7