Prva liga Telekom Slovenije

VIDEO: Zavrč – palček, ki ima cepivo za strupena Olimpijo in Maribor

Ljubljana, 01. 12. 2015 16.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Nogometaši Zavrča so edina ekipa Prve lige Telekom Slovenije, ki v letošnji sezoni še ni izgubila proti trenutno vodilnima ekipama Olimpije in Maribora, tako da se Haložani optimistično podajajo v tekmo 20. kroga, ko bodo doma gostili Ljubljančane. Tekma bo v sredo v neposrednem prenosu na Kanalu A in VOYO od 15.50 dalje.

Zavrčani so tako kot Gorica in Domžale v Stožicah Olimpijo premagali z izidom 2:0.
Zavrčani so tako kot Gorica in Domžale v Stožicah Olimpijo premagali z izidom 2:0. FOTO: Damjan Žibert
Zavrč je nogometni palček iz Haloz, ki so ga po zaslugi zveneče okrepitve Alberta Riere uspeli spoznati (vsaj) na Iberskem polotoku, in je v letošnji sezoni pravi strup za Olimpijo in Maribor. Ljubljančane so Zavrčani v Stožicah uspeli premagati, doma pa so z njimi remizirali. Še malce boljšo statistiko imajo proti aktualnim prvakom, nogometašem Maribora. Slednje so premagali pred domačimi gledalci, v Ljudskem vrtu pa so z njimi dvakrat remizirali.

Olimpija Zavrču v letošnji sezoni sploh še ni zabila gola
Ne da Olimpija Zavrča letos ni uspela premagati, še več: proti palčku iz Haloz Ljubljančani v letošnji sezoni sploh še niso uspeli zatresti mreže. In ne, Zavrč ni najboljša obrambna ekipa lige, pred njim sta namreč Domžale in Olimpija. "Napočil je čas za poravnavo računov, saj Zavrča v tej sezoni še nismo uspeli premagati," pred tekmo v Halozah pravi nogometaš Olimpije Rok Kronaveter. In kakšen bo recept zmajev za zmago v 20. krogu? "Z organizirano, kompaktno in disciplinirano igro se lahko nadejamo ugodnega razpleta," je dodal Kronaveter.

Kronaveter napoveduje poravnavo računov.
Kronaveter napoveduje poravnavo računov. FOTO: Damjan Žibert

Težavnosti gostovanja v Halozah pa se zaveda tudi vratar Aleksander Šeliga, ki se je znova izkazal z nekaj fantastičnimi obrambami na tekmi z Gorico, ki pa so jo zmaji na koncu vseeno izgubili (0:2): ''Prepričan sem, da nam lahko ob pravem pristopu in igri, ki nas je krasila na večini tekem v letošnji sezoni, uspe osvojiti nove tri točke. Poudarjam pa, da nas čaka izjemno zahtevna naloga.''

Prvi prenos iz Zavrča
Da o klubu iz Zavrča upravičeno pišemo kot o palčku, pove tudi podatek, da bo to prvi televizijski prenos iz Zavrča. V najmanjšem prvoligaškem kraju so namreč pred tedni poskrbeli za novo pridobitev, saj so ob igrišču, nasproti glavne tribune, postavili tri snemalne stolpe in s tem dodali še zadnji prepotreben košček, ki je potreben za izpeljavo televizijskega prenosa.

 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

tedo9GWTSmedo
01. 12. 2015 20.37
-2
"cepivo za strupena Olimpijo in Maribor" Kako smešen tekst. Slovenski nogometni klubi so silno strupeni, ha ha...
rambek
01. 12. 2015 17.11
-8
Kaksen bedn naslov
PVSK
01. 12. 2015 17.38
+22
Zdaj razumeš kako se mi vsak dan počutimo ob tvojih bednih komentarjih?
rambek
01. 12. 2015 19.45
-1
šmajser1
01. 12. 2015 20.22
+5