Zlatko Zahović si zadovoljno mane roke, v Maribor je pripeljal nadarjenega Ivkovića

Mariborski nogometaši so močnejši za nadarjenega srbskega osrednjega branilca Sašo Ivkovića, ki je v jesenskem delu sezone nosil dres tamkajšnjega prvoligaša Voždovca. "Prepričan sem, da smo pripeljali odličnega nogometaša, ki bo predstavljal pravo okrepitev za naše moštvo," je ob podpisu pogodbe z osrednjim branilcem Ivkovićem dejal športni direktor vijoličastih Zlatko Zahović.

Novi član aktualnih slovenskih državnih prvakov iz Maribora je srbski osrednji branilec Saša Ivković, ki je v jesenskem delu sezone nosil dres tamkajšnjega prvoligaša Voždovca. 

"Želeli smo povečati konkurenco v obrambni vrsti, saj smo ostali le pri dveh osrednjih branilcih Marku Šulerju in Kassimu Doumbiaju. Aleksander Rajčević je poškodovan, Denis Šme ni igral leto in pol, Luka Uskoković pa je še mlad. Maribor v slovenski ligi večinoma igra na polovici nasprotnikov in potrebujemo tudi tehnično odlično podkovane branilce. Naš izbor je Saša Ivković. Njegove igre v srbskem prvenstvu so zaznali vsi, po izboru trenerjev in kapetanov vseh klubov je bil izbran v najboljšo enajsterico jesenskega dela prvenstva Srbije. Izkoristili smo priložnost, da pride v naš klub in prepričan sem, da smo dobili odlično okrepitev," je za uradno klubsko spletno stran novo okrepitev vijoličastih opisal športni direktor kluba Zlatko Zahovič.

Saša Ivković

Nadarjeni srbski osrednji branilec Saša Ivković je postal novi član aktualnih državnih prvakov. (Foto: NK Maribor)

Ivković, pred Voždovcem tudi član Partizana in Ashdoda, je po podpisu pogodbe, veljavne do poletja 2021, za uradno klubsko spletno stran povedal: "Vse se je hitro razpletlo, ob zanimanju in ponudbi Maribora nisem imel pomislekov. Vem, da prihajam v uspešen in odlično organiziran klub, ki je postal stalnica v evropskih pokalih. To bo zame izziv, hkrati pa tudi spodbuda, nova stopnica v karieri. Želim prispevati svoj delež k novemu naslovu prvaka in nato pri naslednjih kvalifikacijskih preizkušnjah. Stadion je čudovit, slišal sem veliko lepega o navijačih. Zavedam se konkurence, a se bom s prizadevnostjo potrudil, da si priborim mesto v ekipi."

Novim soigralcem se bo 192 cm visoki osrednji branilec s hrvaškim potnim listom (rojen v Vukovarju) priključil v ponedeljek ob odhodu ekipe v Moravske Toplice.

Saša Ivković dobrodošel v Maribor #MiSkupajEnoSmo

A post shared by NK Maribor (@nkmaribor) on
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 25
dule 12.01.2018 19:02:38
zelenkoti, spet zavistni vsi
degenos 12.01.2018 19:03:25
violični ste isti ....ane
Marcquez 13.01.2018 14:26:10
niso isti, so prvaki..ane
Več komentarjev